"Amazon" kurs dokumentinį filmą apie "Man City"

"Manchester City" taps kitą vasarą "Amazon Prime" platformoje debiutuosiančio dokumentinio filmo subjektu, atskleidžia portalo Goal.com šaltiniai.

Operatoriai jau pradėjo filmuoti tam tikras scenas klubo viduje ir toliau kalbasi dėl to, kaip šie darbai vyks viso sezono metu.

"Amazon" bei "Man City" derybos finišo tiesiosios dar nepasiekė, tačiau tikimasi, kad galutiniame dokumentinio filmo variante bus galima išvysti tokius užkulisinius dalykus kaip trenerio Pepo Guardiolos pokalbiai su asistentais ir personalo susitikimai.

Šiuo metu komandos fanams rodomi "Inside City" projekto epizodai jau leidžia susipažinti su "miestiečių" treniruotėmis, bendruomenės renginiais bei futbolininkų medicininėmis patikromis. Visgi, naujasis dokumentinis filmas visa tai turėtų pakelti į dar aukštesnį lygį.

Rašoma, kad dėl teisių filmuoti "Man City" varžėsi ir itin sparčiai populiarėjantis "Netflix". Tiek šis serialų kūrėjas, tiek "Amazon" tuo pat metu dėl panašios dokumentikos kalbasi su kitais "Premier" lygos klubais.