"Angers" žaidėjai žavėjosi K. Mbappe: neteko matyti nieko panašaus

Šeštadienį "Paris Saint-Germain" talentas Kylianas Mbappe įmušė dublį bei atliko dar vieną rezultatyvų perdavimą, o jo komanda laimėjo rezultatu 5-0 nepaisant to, jog nežaidė Neymaras.

18-metis puolėjas sužavėjo netgi savo varžovus "Angers", kurie jam po mačo negailėjo pagyrų.

"Į tokį įsibėgėjimą, kokį jis parodė prieš pat paliesdamas kamuolį bei įmušdamas penktąjį įvartį, nesu matęs nieko panašaus", - kalbėjo buvęs Londono "Arsenal" snaiperis Gillesas Sunu.

Su komandos draugu taip pat sutiko Romainas Thomas.

"Klausiau savęs, ar esu matęs kažką tokio greito per visą savo gyvenimą. Jo sugebėjimas rasti erdvių bei savybės, leidžiančios jam padėti kitiems, yra patys geriausi dalykai", - kalbėjo vidurio gynėjas.

Jis taip pat mano, kad itin stipri yra visa PSG komanda.

"Būtent tai ir daro geriausi Europoje", - pridūrė Thomas. "Javieras Pastore bei Julianas Draxleris net nepatenka į starto sudėtį. Jų gretose nematau jokių defektų. Tikiuosi, jog jie laimės Čempionų lygą."

Paryžiečiai per 12 "Ligue 1" susitikimų kol kas yra praradę tik keturis taškus, o stipriausiame Senojo žemyno turnyre jau užsitikrino vietą atkrintamosiose varžybose.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Kylian Mbappe just keeps scoring!  <a href="https://t.co/5zGyupMBIf">pic.twitter.com/5zGyupMBIf</a></p>&mdash; Goal UK (@GoalUK) <a href="https://twitter.com/GoalUK/status/926875284212781056?ref_src=twsrc%5Etfw">November 4, 2017</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>