Anglijoje - "Man City" ir "Tottenham" pergalės bei A. Carrollo dublis (VIDEO)

Anglijos "Premier" lygoje antradienį vakare sužaistos dar ketverios 22-ojo turo rungtynės.

Praėjusiame ture savo rekordinę pergalių seriją lygiosiomis nutraukęs "Manchester City" klubas namuose užtikrintai susitvarkė su "Watford". Pepo Guardiolos auklėtiniai rezultatu 3-1 nugalėjo svečius iš Votfordo.

Jau pati pirmoji "miestiečių" ataka atnešė įvartį - po puikaus Leroy'aus Sane perdavimo Raheemas Sterlingas tiksliai pasiuntė kamuolį į varžovų vartus.

Ilgai laukti dar vieno įvarčio iš "Man City" neprireikė - 13-ąją minutę perdavimą iš krašto atlikęs Kevinas De Bruyne privertė į savus vartus įsispirti varžovų gynėją.

Antrajame kėlinyje pranašumą užtvirtino Sergio Aguero. 82-ąją minutę "Watford" ekipai pavyko pasiekti garbės įvartį, tačiau jis didesnės reikšmės šiose rungtynėse jau nebeturėjo.

Užtikrintai pirmoje vietoje žygiuojantis "Man City" klubas ir toliau džiaugiasi saugiu pranašumu prieš artimiausius persekiotojus - nuo "Man Utd" ekipos juos skiria 15 taškų.

Kitoje dvikovoje taip pat pergalę pasiekė Londono "Tottenham" klubas. "Spurs" rezultatu 2-0 nukovė "Swansea", o į pergalę nugalėtojus vedė Fernando Llorente bei Dele Alli.

Londone dramatišką pergalę pasiekė "West Ham" ekipa, rezultatu 2-1 parklupdžiusi "West Brom". Andy Carrollo dublis antrajame kėlinyje nulėmė šeimininkų pergalę.

Likusioje dvikovoje "Crystal Palace" išvykoje atsitiesė po praleisto įvarčio ir taip pat rezultatu 2-1 nugalėjo savo žaidimą neatrandantį "Southampton".

Rezultatai:

"Swansea" 0 - 2 "Tottenham"
12' [0 - 1] F. Llorente
89' [0 - 2] D. Alli

"Southampton" 1 - 2 "Crystal Palace"
17' [1 - 0] S. Long
69' [1 - 1] J. McArthur
80' [1 - 2] L. Milivojevič

"West Ham" 2 - 1 "West Brom"
30' [0 - 1] J. McClean
59' [1 - 1] A. Carroll
90+4' [2 - 1] A. Carroll

"Man City" 3 - 1 "Watford"
1' [1 - 0] R. Sterling
13' [2 - 0] C. Kabasele (į savus vartus)
63' [3 - 0] S. Aguero
82' [3 - 1] A. Gray

Turnyrinė lentelė: