Anglijoje - reto grožio O. Giroud įvartis ir Šiaurės Londono klubų pergalės (VIDEO)

Sekmadienį Anglijos "Premier" lygoje sužaistos paskutinės dvejos 19-ojo turo rungtynės.

"Watford" savo žiūrovų akivaizdoje susigrūmė su Londono "Tottenham". "Širšės" nepajėgė sustabdyti įsibėgėjusio "Spurs" laivo ir patyrė pralaimėjimą rezultatu 1-4.

Įvarčiai pradėjo kristi pirmojo kėlinio viduryje. 27-ąją minutę Harry Kane'as išvedė svečius į priekį, o pranašumą tas pats anglas padidino jau už penkių minučių. Abu rezultatyvius perdavimus įsirašė Kieranas Trippieris.

41-ąją minutę rezultatas tapo triuškinantis - trečią įvartį į "Watford" vartus pasiuntė Dele Alli. Tas pats saugas antrojo kėlinio pradžioje pasiekė ketvirtąjį komandos įvartį.

92-ąją susitikimo minutę šeimininkai pasiekė ir savo garbės įvartį - pasižymėjo Younesas Kaboul.

Trečią pergalę paeiliui iškovojęs "Tottenham" klubas pakilo į ketvirtąją poziciją ir nuo lyderių išlaiko tą patį 10 taškų atsilikimą. "Watford" po nesėkmės nukrito į 13-ąją poziciją.

18 valandą Lietuvos laiku Anglijoje įvyko paskutinės 19-ojo turo rungtynės, kuriose susigrūmė Londono "Arsenal" prieš "Crystal Palace". "Kanonierių" pergalė pažymeta išskirtiniu Olivierio Giroud įvarčiu.

Rungtynių šeimininkai į priekį įsiveržė 17-ąją minutę, kai po puikios kontratakos O. Giroud pelnė karjeros įvartį. Alexis Sanchezas kėlė kamuolį į baudos aikštelę, o prancūzas "skorpiono" stiliumi nuo skersinio pasiuntė kamuolį į "Crystal Palace" ginamų vartų tinklą.

Pergalę užtikrinęs įvartis krito 56-ąją minutę, kai galva pasižymėjo Alexas Iwobi. "Arsenal" su 40 taškų užima trečiąją vietą ir nuo lyderių turi 9 taškų atsilikimą.

Rezultatai:

"Watford" 1 - 4 "Tottenham"
27' [0 - 1] H. Kane
33' [0 - 2] H. Kane
41' [0 - 3] D. Alli
46' [0 - 4] D. Alli
90+2' [1 - 4] Y. Kaboul

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/10001199" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

"Arsenal" 2 - 0 "Crystal Palace"
17' [1 - 0] O. Giroud
56' [2 - 0] A. Iwobi

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/10001357" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė: