Antrojo Konfederacijų taurės pusfinalio apžvalga

Konfederacijų taurės apžvalgą pristato didžiausia sporto prognozių bendruomenė www.STATYMAI.com įkurta dar 2005 m. Nemokamos prognozės, patarimai, konsultacijos, prognozių parduotuvė.

FIFA Konfederacijų taurėje lieka vis mažiau klausimų. Vienas iš nežinomųjų – antras finalo dalyvis. Būtent dėl vietos finale kausis Vokietija ir Meksika. Komandos, kurios dar neklupo. Abi ekipos per tris rungtynes laimėjo dukart ir sykį sužaidė lygiosiomis.

Vokietija ir Meksika buvo susitikusi kartą prieš FIFA Konfederacijų taurę, tai buvo 2005-aisiais. Tuo metu komandos treneris Joachimas Lowas, buvo Vokietijos trenerio asistentas.

Tada Konfederacijų taurės rungtynėse dėl trečiosios vietos Vokietija laimėjo 4:3 po pratęsimo su Lukasu Podolskiu ir Bastianu Schweinsteigeriu priešaky. Rungtynės įvyko lygiai prieš 12 metų, 2005-aisiais birželio 29-ąją.

Meksika – sugrįžimo meistrai Rusijoje. Meksikiečiai visose trejose rungtynėse kažkuriuo metu atsilikinėjo, bet sugebėjo vis tiek įveikti Naująją Zelandiją 2-1 ir Rusiją tokiu pačiu rezultatu ir sužaisti lygiomis su Portugalija 2-2, kai atsiliko net du kartus.

Tuo tarpu Vokietija nėra pralaimėjusi jau 13-os rungtynių iš eilės. Į šią seriją įeina 10 pergalių ir 3 lygiosios. Paskutinis Vokietijos pralaimėjimas buvo praėjusiais metais Europos čempionate, kai pusfinalyje nusileido Prancūzijai 0:2.

Vokietija

Pasaulio čempionai, panašu, jog įgauna gerą sportinę formą pačiu geriausiu laiku. „Žaidėjai nori, kad tai būtų jų turnyras“, - kalbėjo J. Lowas dar turnyrų pradžioje. Noras, kuris atrodo gali būti įgyvendintas. Vokietija žais prieš komandą, kuri gali strigti, jei spaudimas bus naudojamas labai gerai, be jokios erdvės kvėpuoti. Būtent tai ir gali būti pagrindinis pergalės faktorius jauniesiems vokiečiams.

Galima startinė sudėtis:

Vartininkas: Marcas-Andre ter Stegenas. Gynėjai: Matthiasas Ginteris, Shkordanas Mustafi, Antonio Ruedigeris. Saugai: Joshua Kimmichas, Leonas Goretzka, Emre Canas, Jonas Hectoras, Larsas Stindlas, Julianas Draxleris. Puolėjas: Timo Werneris.

Amžiaus vidurkis: 23,8 metai
Paskutinės trys rungtynės: Vokietija 3:1 Kamerūnas, Vokietija 1:1 Čilė, Vokietija 3:2 Australija.
Dalyvavimas Konfederacijų taurėje: du kartai (1999, 2005)

Meksika

Meksikiečiai tikrai laukė šio susitikimo. Nors vokiečiai paliko bene visas žvaigždes namuose, jie turi užtektinai talento dar kartą pasiųsti Meksiką į nokdauną. Meksikiečiams taip pat daug problemų sudarys ir tai, kad jų kapitonas Andresas Guardado, kuris dėl dviejų geltonų kortelių grupės varžybose yra suspenduotas. Nors ir po 12 metų, meksikiečiai pagaliau turi šansą revanšui, o jis negali būti tinkamesniu laiku, kaip kovoje dėl vietos finale.

Galima startinė sudėtis:

Vartininkas: Guillermo Ochoa. Gynėjai: Miguelis Layunas, Nestoras Araujo, Hectoras Moreno, Oswaldo Alanis. Saugai: Jonathanas Dos Santosas, Hectoras Herrera, Luisas Reyesas. Puolėjai: Raulis Jimenezas, Javieras Hernandezas, Javieras Aquino.

Amžiaus vidurkis: 27,9 metai
Paskutinės trys rungtynės: Meksika 2:1 Rusija, Meksika 2:1 Naujoji Zelandija, Meksika 2:2 Portugalija.
Dalyvavimas Konfederacijų taurėje: Šeši kartai (1995, 1997, 1999 (Čempionai), 2001, 2005, 2013)

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...