Apie "Ballon d'Or" negalvojantis M. Asensio: esu dar jaunas ir pasižadu tobulėti

Šiandien naują sutartį su Madrido "Real" klubu pasirašęs 21-erių metų Marco Asensio ant laurų užmigti neketina - talentingas ispanas apie individualius apdovanojimus dar negalvoja ir pasižada nenustoti tobulėti.

Puikiai praėjusį sezoną pasirodęs ir įspūdingai šiuos metus pradėjęs M. Asensio šiandien padėjo parašą ant naujos sutarties, galiosiančios iki 2023 metų. Ispanijos rinktinės nario kontrakte bus nurodyta didžiulė išpirkos suma - 500 mln. eurų.

Daugelis futbolo ekspertų ir prestižinių dienraščių M. Asensio mato kaip daugiausiai žadantį jaunąjį futbolininką. Didžiausia futbolo žvaigždė ir M. Asensio bendraklubis Cristiano Ronaldo pareiškė, kad jaunasis futbolininkas turi visus šansus ateityje iškovoti "Ballon d'Or" apdovanojimą.

"Sulaukti tokių pagyrų iš Cristiano yra kažkas ypatingo. Vis dėlto aš dar negalvoju apie tokį apdovanojimą kaip "Ballon d'Or", tačiau esu dar jaunas ir žengsiu žingsnį po žingsnio", - teigė M. Asensio.

"Man yra didelė garbė pratęsti kontraktą su šiuo klubu. Praėjusiais metais čia išmokau labai daug, o šis sezonas taip pat prasidėjo puikiai. Mano tikslas yra tas pats - laimėti kuo įmanoma daugiau titulų su "Real".

Man pasisekė, kad turiu galimybę dirbti su savo vaikystės idealu Zidane'u. Jis visada man buvo ypatingas žaidėjas, o dabar tokiu taip pat yra Cristiano. Jo ambicijos laimėti viską užkrečia visą komandą", - tęsė M. Asensio.

Taip pat kylanti futbolo žvaigždė nurodė, kad dabar jo didžiausia svajonė yra kitą vasarą vykti į Rusijoje įvyksiantį 2018 metų pasaulio čempionatą kartu su Ispanijos rinktine.

"Visada yra didelė garbė atstovauti savo šaliai. Dirbsiu sunkių visą šį sezoną, kad būčiau su Ispanijos rinktine pasaulio čempionate. Tai yra mano svajonė", - užbaigė M. Asensio.