Apžvalga: "Watford" - "Manchester United"

Vos prieš porą dienų netikėtą nesėkmę patyrę „Manchester United“ futbolininkai jau rytoj sieks atsitiesti „Premier“ lygos rungtynėse prieš vietos „Watford“ klubą, rašo manutd.lt.

„Širšės“ per pirmuosius keturis turus yra surinkusios keturis taškus, kai paskutiniame ture rungtynėse prieš „West Ham“ sugebėjo atsitiesti pralaiminėdami 0 – 2, iškovodami pergalę rezultatu 4 – 2. Šios rungtynės šeimininkams užbaigs sunkaus tvarkaraščio pradžią, mat Walterio Mazzarri ekipa jau patyrė pralaimėjimus prieš Londono „Arsenal“ bei „Chelsea“ klubus.

Komandų naujienos

Vyriausiasis „Watford“ treneris W. Mazzarri tikisi, jog galės remtis tais pačiais futbolininkais, kurie iškovojo pergalę prieš „Plaktukus“. Younes Kaboulas kaip ir Sebastianas Prodlas pereis vėlyvų medicininį patikrinimą.

Vis dėlto, Stefano Okaka, kuris debiutavo praėjusiame ture patyrė traumą ir kaip pranešama, iš rikiuotės iškrito vienam mėnesiui.

Svečių gretose į sudėtį sugrįš poilsio gavę Wayne‘as Rooney, Luke‘as Shaw bei Antonio Valencia. Vidurio gynėjui Ericui Bailly bus atliktas patikrinimas po kurio ir paaiškės ar jis galės pasirodyti aikštėje.

Tuo metu Henrikhas Mkhitaryanas prisijungs prie traumuotų futbolininkų sąrašo, kuriame yra ir Philas Jonesas.

OPTA faktai

  • „Watford“ klubas prieš „Manchester United“ šiuo metu yra pralaimėjęs pastaruosius devynis susitikimus.
  • „United“ paskutinį kartą „Širšėms“ nusileido 1986-ųjų rugsėjį – dviem mėnesiams prieš Sero Alexo Fergusono atvykimą.
  • Zlatanas Ibrahimovičius „Premier“ lygoje per keturis susitikimus yra pelnęs keturis įvarčius.
  • „Raudonieji Velniai“ paskutinį kartą iškovojo tris pergales paeiliui rungtyniaujant išvykoje 2014-ųjų balandį, kai ekipai vadovavo Davidas Moyesas.
  • Tuo metu „Watford“ dar nėra pralaimėję trijų susitikimų iš eilės, kuomet rungtyniavo namuose.

Žaidėjai į kuriuos verta atkreipti dėmėsį

Pernai penkiolika įvarčių visuose turnyruose pelnęs Troy‘us Deeney yra dominuojanti „Watford“ puolimo jėga. Taip pat negalima pamiršti ir kito puolėjo Odiono Ighalo, kuris šiame sezone nežiba, tačiau prisiminus praėjusį sezoną, galima laukti ir jo įvarčių.

Vis dėlto, didžiausia puolimo grėsmė šiame sezone yra Etienne‘as Capoue. Prancūzas atvyko iš „Tottenham“ ekipos ir jau spėjo pasižymėti trimis įvarčiais bei keturiais rezultatyviais perdavimais.

manchesterunited.lt