Argentinos rinktinės treneris užsipuolė "Barcelona" klubą

01 Argentinos rinktinės treneris Edgardo Bauza supyko ant „Barcelona“ klubo. Šiemet komandai vadovauti pradėjęs 58 metų strategas pareiškė, kad katalonų klubas nesirūpina Lioneliu Messi ir abejoja, ar fantastiškasis puolėjas bus pasiruošęs kito mėnesio pasaulio čempionato atrankos rungtynėms, rašo lrytas.lt

L.Messi trečiadienį per Ispanijos čempionato rungtynes su Madrido „Atletico“ (1:1) patyrė traumą. „Barcelona“ pranešė, kad futbolininkui trūko raumuo ir jis negalės žaisti tris savaites.

E.Bauzai nepatiko, kad „Barcelona“ klubas nusprendė su L.Messi žaisti keturiuose mačuose per 12 dienų, nors šis neseniai buvo patyręs kirkšnies traumą.

„Gavome oficialų pranešimą iš „Barcelona“ klubo. Mums atrodo keista, nes trijų svaičių nepakanka, kad raumuo atsistatytų. Mes dar net negalėjome su juo pasikalbėti, tačiau norime žinoti, kiek rimta trauma. „Barcelona“ mums sukomplikavo situaciją. Jie pranešė apie jo traumą ir mes daugiau nieko nežinome. Mūsų komandos medikai laukia tyrimų rezultatų. Jie jau atlikti, bet mes laukiame rezultatų. Tada turėsime geresnį atsakymą“, – ESPN radijui sakė E.Bauza.

lrytas.lt