"Arsenal" beveik susitarė dėl dar dviejų naujokų

Apie Stephano Lichtsteinerio perėjimą pranešęs "BBC Sport" žurnalistas Davidas Ornsteinas šįkart pasidalino naujomis žiniomis iš Londono "Arsenal" stovyklos.

Pasak jo šaltinių, "kanonieriai" jau susitarė dėl Leverkuzeno "Bayer" vartininko Berndo Leno transfero sumos, kuri sieks 22 mln. eurų. Vokiečiui beliko pereiti medicininę apžiūrą.

Tiesa, dar nežinoma, ar Anglijos sostinės klubą teks palikti veteranui Petrui Čechui, ar pagrindiniam Kolumbijos rinktinės vartų sargui Davidui Ospinai.

Tuo tarpu "Arsenal" saugų liniją turėtų sustiprinti Genujos "Sampdoria" narys Lucasas Torreira, nes derybos su Italijos klubu jau yra pažengusios. Vis dėlto, jas šiek tiek stabdo pasaulio čempionatas, kuriame 22-ejų metų žaidėjas atstovauja Urugvajui.

Pastarosios žinios pasirodė stringant kalboms dėl naujo Jacko Wilshere'o kontrakto.

Daugiau detalių tiek dėl Leno, tiek Torreiros perėjimų turėtų paaiškėti artimiausiomis dienomis, bet dar nėra aišku, kada jie bus paskelbti oficialiai.

Ornsteinas anksčiau skelbė, jog Dortmundo "Borussia" gynėjo Sokračio Papastathopoulo atvykimas, kuris jau yra suderintas, bus praneštas tik liepą.
<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Fee agreed between Arsenal &amp; Bayer Leverkusen - Leno still needs to undergo a medical before <a href="https://twitter.com/hashtag/AFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#AFC</a> can complete the signing, for a reported €22m (£19.2m)</p>&mdash; David Ornstein (@bbcsport_david) <a href="https://twitter.com/bbcsport_david/status/1008995612866613249?ref_src=twsrc%5Etfw">June 19, 2018</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...