"Arsenal" įsigijo gynėją iš "Bolton", "Liverpool" papildė 39-erių vartininkas

Londono "Arsenal" oficialioje svetainėje pranešė, kad iš "Bolton Wanderers" įsigijo perspektyvų 20-metį gynėją Robą Holdingą.

Anglas praėjusį sezoną buvo išrinktas geriausiu "Bolton" ekipos žaidėju. Po puikaus sezono R. Holdingas neliko nepastabėtas ir su Anglijos vicečempionais pasirašė ilgalaikį kontraktą.

Arsene'as Wengeras tikisi, kad jau artėjantį sezoną R. Holdingas galės išbandyti jėgas "Premier" lygoje ir varžytis su pagrindinės komandos gynėjais.<blockquote class="twitter-tweet" data-conversation="none" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">You’re right, <a href="https://twitter.com/ByJohnSmith">@ByJohnSmith</a> - and it’s now official <a href="https://twitter.com/hashtag/WelcomeRob?src=hash">#WelcomeRob</a> <a href="https://t.co/SvNsDcCbuX">https://t.co/SvNsDcCbuX</a></p>&mdash; Arsenal FC (@Arsenal) <a href="https://twitter.com/Arsenal/status/756451783644418049">July 22, 2016</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>Tuo tarpu kitas Anglijos komanda, "Liverpool", pranešė apie 39-erių metų buvusio Austrijos rinktinės vartininko Alexo Manningerio atvykimą į klubą.

Nuo 2012 iki praėjusio sezono pabaigos patyręs vartininkas vilkėjo "Augsburg" marškinėlius. Buvo galima tikėtis, kad šią vasarą A. Manningeris baigs karjerą, tačiau kiek netikėtai sukirto rankomis su "Liverpool".

Vartų sargas Liverpulyje praleis sezoną, o po to greičiausiai ir baigs profesionalo karjerą. Įdomu tai, kad "Liverpool" šią vasarą jau įsigijo vartų sargą Lorisą Kariusą, o komandoje vis dar yra Simonas Mignolet.

Veteranas praeityje yra žaidęs "Arsenal" ir Turino "Juventus" ekipose.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/LFC?src=hash">#LFC</a> can confirm Alex Manninger has signed a short-term contract with the club: <a href="https://t.co/DZIUA6ouEW">https://t.co/DZIUA6ouEW</a> <a href="https://t.co/KH7z7CUUsz">pic.twitter.com/KH7z7CUUsz</a></p>&mdash; Liverpool FC (@LFC) <a href="https://twitter.com/LFC/status/756443715690983424">July 22, 2016</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>