"Arsenal" - "Man Utd": "Premier" lygoje "kanonierius" skriaudžiantis J. Mourinho (įdomūs faktai)

18 valandą Lietuvos laiku Anglijos "Premier" lygos pirmenybėse įvyks intriguojanti 36-ojo turo dvikova. Londono "Arsenal" namuose priims "Manchester United" futbolininkus. Jūsų dėmesiui - dvikovos faktai:


"Manchester United" per paskutinius 11 tarpusavio rungtynių prieš "Arsenal" pralaimėjo vos vienerias rungtynes praėjusiame sezone - šešios pergalės ir keturios lygiosios.

Tai bus 50-osios "Premier" lygos rungtynės tarp "Arsenal" ir "Man Utd". "Kanonieriai" laimėjo 12 kartų, "raudonieji velniai" - 22, o dar 15 susitikimų baigėsi lygiosiomis.

"Arsenal" 2017 metais pralaimėjo šešias "Premier" lygos rungtynes - tiek pat nesėkmių "kanonieriai" patyrė per visus 2016 metus.

Arsene'o Wengero auklėtiniai per paskutines 15 namų rungtynių tik kartą nusileido varžovams - sausio 31-ąją juos pranoko "Watford". "Kanonieriai" turi iškovoję 11 pergalių ir pasiekę tris lygiąsias.

Paskutinį kartą "Arsenal" ir "Man Utd" komandos abi sezoną už didžiojo ketverto užbaigė 1978-79 metais. "Kanonieriai" tado liko septintoje pozicijoje, "Man Utd" - devintoje.

Arsene'o Wengero vienintelė pergalė prieš Jose Mourinho vadovaujamą komandą per 16 susitikimų buvo pasiekta 2015 metais "Community Shield" turnyre - aštuonios nesėkmės ir septynios lygiosios.

"Raudonieji velniai" visuose turnyruose yra nenugalimi jau 25 rungtynes iš eilės - tai klubo rekordas, kurį Jose Mourinho pavyko užfiksuoti per vieną sezoną. Tiesa, net 12 iš šių rungtynių baigėsi lygiosiomis.

"Man Utd" yra viena iš trjų "Premier" lygos komandų, kuri šį sezoną iškovojo daugiau taškų išvykoje nei namuose. Tokiu pasiekimu gali "pasigirti" ir "Manchester City" su "Crystal Palace".

Mančesterio komanda laimėjo visas savo keturias "Premier" lygos rungtynes, kai jiems savaitgalį tekdavo žaisti iškart po UEFA Europos lygos turnyro.

Jose Mourinho per savo karjerą dar niekada nepralaimėjo "Arsenal" klubui "Premier" lygoje - penkios pergalės ir septynios lygiosios.

Už Wayne'ą Rooney daugiau įvarčių "Arsenal" ir "Man Utd" tarpusavio susitikimuose nėra pasiekęs nei vienas žaidėjas - 11 tikslių smūgių į "kanonierių" vartus.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...