"Arsenal" nugalėjo "Stoke" ir tęsia kovą dėl didžiojo ketverto, "Swansea" pasiekė svarbią pergalę (VIDEO)

Šeštadienį vakare Anglijos "Premier" lygos pirmenybėse sužaistos dar ketverios 37-ojo turo rungtynės.

Dėl išlikimo lygoje kovojanti "Swansea" išvykoje rezultatu 2-0 pranoko paskutinėje vietoje esančius "Sunderland".

Fernando Llorente ir Kyle'o Naughtono įvarčiai pirmajame kėlinyje garantavo "gulbių" pergalę. "Swansea" dabar yra saugioje 17-oje pozicijoje ir "Hull City" pralaimėjimo atveju jau rytoj užsitikrintų išlikimą "Premier" lygoje.

Kitose rungtynėse "Southampton" išvykoje rezultatu 2-1 pranoko "Middlesbrough". Jay'aus Rodriguezo bei Nathano Redmondo įvarčiai atvedė "šventuosius" į pergalę.

Dar kitoje akistatoje "Bournemouth" pasiekė sunkią pergalę prieš "Burnley". 83-ąją minutę "Burnley" išlygino rezultatą, tačiau vos po dviejų minučių Joshua Kingas pasiekė pergalingą įvartį.

Paskutinėje vakaro dvikovoje Londono "Arsenal" išvykoje susigrūmė su "Stoke City". Arsene'o Wengero auklėtiniai rezultatu 4-1 nugalėjo "puodžius" ir tęsia kova dėl didžiojo ketverto.

42-ąją minutę "kanonierius" į priekį išvedė Olivieris Giroud, o pranašumą antrojo kėlinio pradžioje padidino Mesutas Ozilas. 68-ąją minutę Peteris Crouchas švelnino atsilikimą, tačiau "Arsenal" greitai reagavo į situaciją ir dar po įvartį pelnę Alexis Sanchezas bei tas pats O. Giroud užtvirtino ekipos pergalę.

"Arsenal" savo sąskaitoje turi 69 taškus ir nuo ketvirtoje vietoje esančio "Liverpool" atsilieka tik vienu tašku. Abiems klubams iki pirmenybių pabaigos lieka žaisti dvejas rungtynes.

Šiaurės Londono klubui dar lieka rungtynės su "Sunderland" ir Liverpulio "Everton", o "Liverpool" - susitikimai su "West Ham" bei "Middlesbrough".

Rezultatai:

"Stoke City" 1 - 4 "Arsenal"
42' [0 - 1] O. Giroud
55' [0 - 2] M. Ozil
68' [1 - 2] P. Crouch
76' [1 - 3] A. Sanchez
80' [1 - 4] O. Giroud

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/10343905" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

"Sunderland" 0 - 2 "Swansea"
9' [0 - 1] F. Llorente
45+2' [0 - 2] K. Naughton

 

"Middlesbrough" 1 - 2 "Southampton"
42' [0 - 1 J. Rodriguez
57' [0 - 2] N. Redmond
72' [1 - 2] P. Bamford
64' S. Long ("Southampton") nerealizavo 11 m. baudinio

 

"Bournemouth" 2 - 1 "Burnley"
25' [1 - 0] J. Stanislas
83' [1 - 1] S. Vokes
85' [2 - 1] J. King

 

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...