"Arsenal" rezultatyvioje dvikovoje palaužė "Crystal Palace" (VIDEO)

Ketvirtadienį vėlai vakare Anglijos "Premier" lygoje sužaistos paskutinės 20-ojo turo rungtynės.

Londone įvyko miesto derbis, kuriame susigrūmė savo žiūrovų palaikomas "Crystal Palace" prieš "Arsenal". "Kanonieriai" nutraukė šeimininkų nepralaimėtų rungtynių seriją ir pasiekė pergalę rezultatu 3-2.

Rungtynes aktyviai pradėjo abi komandos, tačiau pirmieji įvartį pasiekė svečiai iš Šiaurės Londono, o tikslų smūgį į savo sąskaitą įsirašė puikų įvartį pasiekęs gynėjas Shkodranas Mustafi.

Pirmajame kėlinyje daugiau įvarčių nekrito, tačiau jų tikrai netrūko antroje rungtynių pusėje. Šeimininkams jau pačioje antroje kėlinio pradžioje pavyko išlyginti reuzltatą, kai po puikaus Wilfriedo Zaha perdavimo pasižymėjo Androsas Townsendas.

Tačiau "Arsenal" nepasimetė šioje situacijoje ir netrukus pranašumą sugrąžino Alexis Sanchezas. 62-ąją minutę čilietis puikiu smūgiu persverė rezultatą, o vos po keturių minučių padidino pranašumą iki dviejų įvarčių po nuostabaus Jacko Wilshere'o perdavimo iš vidurio aikštės.

Vėliau rungtynės klostėsi gana ramiai, tačiau pačioje susitikimo pabaigoje "Crystal Palace" rimtai nusprendė paspausti varžovus ir 89-ąją minutę grąžino intrigą, kai po kampinio pasižymėjo Jamesas Tomkinsas.

Vis dėlto daugiau įvarčių nebekrito ir "Arsenal" džiaugėsi sunkia, bet itin svarbia pergale. Savo ruožtu "Crystal Palace" patyrė pirmąjį pralaimėjimą per paskutines devynias rungtynes.

"Arsenal" po pergalės ir toliau lieka šeštoje pozicijoje, o "Crystal Palace" - 16-oje.

Rezultatas:

"Crystal Palace" 2 - 3 "Arsenal"
25' [0 - 1] S. Mustafi
49' [1 - 1] A. Townsend
62' [1 - 2] A. Sanchez
66' [1 - 3] A. Sanchez
89' [2 - 3] J. Tomkins

Turnyrinė lentelė: