"Arsenal" svarstys parduoti grupę žaidėjų dėl papildomų lėšų naujokams

Unai Emery ir toliau tęsia Londono „Arsenal“ komandos pertvarkymą. Naujasis „kanonierių“ strategas jau įsigijo ne vieną naujoką ir toliau stabdyti nesiruošia.

Skelbiama, kad „Arsenal“ nori įsigyti dar du naujokus iki perėjimų lango užsidarymo. Jau dabar U. Emery į komandą priviliojo Berndą Leno, Lucasą Torreira, Sokratį Papastathopoulosą, Stephaną Lichtsteinerį ir Matteo Geundouzi.

U. Emery šiam sezonui turėjo 70 mln. svarų sterlingų biudžetą transferams ir norėdamas įsigyti dar du naujokus, privalo kažko atsisakyti.

Skelbiama, kad „Arsenal“ svarstys visus pasiūlymus, kurie bus pateikti už Nacho Monrealį, Shkodraną Mustafi, Danny Welbecką, Petrą Cechą, Davidą Ospiną, Carlą Jenkinsoną bei Lucasą Perezą.

Būtent B. Leno atvykimas reiškia, kad P. Cechas greičiausiai praras startinio vartininko poziciją. S. Papastathopouloso atvykimas tik reiškia didesnę konkurenciją S. Mustafi, o D. Welbekas jau kurį laiką neišbrenda iš traumų liūno.

N. Monrealis buvo svarbi komandos dalis vadovaujant Arsene‘ui Wengerui, tačiau U. Emery planuose jo matyti nėra. Tuo metu C. Jenkinsonas ir L. Perezas praėjusiais metais net nežaidė „Arsenal“ gretose, kadangi buvo paskolinti.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...