Aštuonių įvarčių trileris Sevilijoje baigėsi "Real" pergale (VIDEO)

Sekmadienį Ispanijos "La Liga" pirmenybėse sužaistos dar ketverios 24-ojo turo rungtynės.

Didžiausią konkurenciją "Barcai" kovoje dėl titulo keliantis Madrido "Atletico" namuose susigrūmė su Bilbao "Athletic". "Rojiblancos" turėjo sunkumų, tačiau antrajame kėlinyje palaužė baskus rezultatu 2-0.

Pirmajame kėlinyje vyko itin klampi kova, kurioje įvarčių nebuvo užfiksuota. Įvarčių sąskaita šiose rungtynėse buvo atidaryta 67-ąją minutę - po tikslaus Antoine'o Griezmanno perdavimo tikslų smūgį varžovų vartus smeigė Kevinas Gameiro.

Pergalę po 13 minučių užtvirtino Diego Costa, sulaukęs perdavimo iš pirmojo įvarčio autoriaus.

"Atletico" į savo sąskaitą įsirašė ketvirtąją pergalę iš eilės ir nuo katalonų išlaiko 7 taškų atsilikimą. 

Kitose rungtynėse užtikrintą pergalę namuose pasiekė San Sebastiano "Real Sociedad", o "Espanyol" išplėšė lygiąsias prieš "Villarreal".

Paskutinėje vakaro dvikovoje kaip ir buvo prognozuota krito daugybė įvarčių. Sevilijos "Real Betis" namuose priėmė Madrido "Real" ir šalies čempionams nusileido tik po rezultatyvios kovos.

11-ąją minutę "baltieji" po Marco Asensio įvarčio įgijo pranašumą, tačiau "Real Betis" susitvarkė su spaudimu ir po praleisto įvarčio dominavo aikštėje.

33-ąją minutę krito išlyginamasis įvartis, o jau po keturių minučių Nacho nukreipė kamuolį į savus vartus ir rezultatas tapo 2-1.

Antrajame kėlinyje vaizdas pasikeitė - "Real Betis" nebepajėgė spausti varžovų, o šie išnaudojo savo progas. 50-ąją minutę Sergio Ramosas smūgiu galva išlygino rezultatą.

Pranašumą sostinės komandai 59-ąją minutę sugrąžino tas pats Marco Asensio, pasižymėjęs po nuostabaus Dani Carvajalio reido ir perdavimo.

65-ąją minutę pranašumą iki dviejų įvarčių padidino Cristiano Ronaldo. Rungtynių pabaigoje Sergio Leonui pavyko grąžinti intrigą, tačiau po keitimo aikštėje pasirodęs Karimas Benzema per pridėtą laiką padėjo galutinį tašką šioje dvikovoje.

"Real" iškovojo antrąją pergalę iš eilės, tačiau vis dar lieka ketvirtoje pozicijoje. "Real Betis" su 33 taškais rikiuojasi devintoje vietoje.

Rezultatai:

"Atletico" 2 - 0 "Athletic Bilbao" (VIDEO)
67' [1 - 0] K. Gameiro
80' [2 - 0] D. Costa

 

"Real Sociedad" 3 - 0 "Levante" (VIDEO)
10' [1 - 0] X. Prieto (11 m. baudinys)
38' [2 - 0] Juanmi
55' [3 - 0] S. Canales

 

"Espanyol" 1 - 1 "Villarreal"
25' [0 - 1] R. Hernandez
85' [1 - 1] E. Granero

 

"Real Betis" 3 - 5 "Real Madrid"
11' [0 - 1] M. Asensio
33' [1 - 1] A. Mandi
37' [2 - 1] Nacho (į savus vartus)
50' [2 - 2] S. Ramos
59' [2 - 3] M. Asensio
65' [2 - 4] C. Ronaldo
85' [3 - 4] S. Leon
90+2' [3 - 5] K. Benzema

<iframe width="500" height="323" src="https://www.youtube.com/embed/xNxVMxcYARs" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...