"Atalanta" ir "Juventus" prarado taškus, "Inter" bei "Lazio" įveikė varžovus (VIDEO)

Šiandien sužaisti dar septyni Italijos čempionato mačai. 

Pirmajame iš jų atkakli kova vyko tarp Bergamo "Atalanta" bei Florencijos "Fiorentina" ekipų.

Visas 90 minučių rungtynės klostėsi apylygiai, o progų pasižymėti turėjo tiek viena, tiek kita komanda. Visgi, atakuojantiems futbolininkams kiekvieną kartą pritrūkdavo šiek tiek tikslumo arba situaciją išgelbėdavo gynėjai.

Taigi, ši akistata baigėsi nulinėmis lygiosiomis, kuriomis gali džiaugtis Romos "Lazio", vakare stojęs į kovą su "Bologna". Sostinės futbolininkai gali aplenkė "Atalanta" bei pakilo į ketvirtąją turnyrinės lentelės vietą.

Truputį vėliau tikrai ne pačias geriausias rungtynes sužaidė "Serie A" lyderis Turino "Juventus", svečiuose iškovojęs tik tašką prieš "Udinese". 

Massimiliano Allegri auklėtiniai didelio pranašumo prieš varžovus nedemonstravo, o pirmajame kėlinyje Udinės vienuolikę į priekį išvedė puolėjas Duvanas Zapata.

"Bianconeri" nuo nesėkmės išgelbėjo tik 60-ąją minutę įvarį pelnęs Leonardo Bonucci, kuriam tikslų perdavimą iš baudos smūgio atliko Paulo Dybala.

Tiesa, šis rezultatas "Juvei" visgi nėra itin prastas, nes antrąją vietą užimantis "Roma" klubas vakar pralaimėjo "Napoli".

Kitame susitikime išvykoje prieš "Cagliari" pasismagino Milano "Inter" futbolininkai, iki vieno taško priartėję prie "Atalanta". Šiandien jie triumfavo rezultatu 5-1.

Labiausiai išsiskyrė dublį pelnęs Ivanas Perišičius bei įvartį ir rezultatyvų perdavimą į savo sąskaitą įsirašęs Everas Banega.

Taip pat verta paminėti ir dar vieną puikų "Torino" snaiperio Andrea Belotti pasirodymą. Italas vos septynių minučių bėgyje įmušė hat-tricką bei savo ekipą atvedė į pergalę prieš "Palermo" nepaisant to, jog varžovai nemažą laiko dalį pirmavo.

Galiausiai, jau minėtas "Lazio" klubas išvykoje palaužė "Bologna" vienuolikę, o pagrindiniu pergalės kalviu tapo Ciro Immobile. Snaiperis svečių įvarčių sąskaita po aukšto Senado Luličiaus perdavimo atidarė jau devintąją minutę, o įpusėjus antrajam kėliniui sostinės komandos pergalę įtvirtino.

Rezultatai:

"Atalanta" 0 - 0 "Fiorentina"

"Cagliari" 1 - 5 "Inter"
[0-1] 34' Ivan Perišič
[0-2] 39' Ever Banega
[1-2] 42' Marco Borriello
[1-3] 47' Ivan Perišič
[1-4] 67' Mauro Icardi (iš 11 metrų baudinio)
[1-5] 89' Roberto Gagliardini

"Crotone" 0 - 0 "Sassuolo"

"Empoli" 0 - 2 "Genoa"
[0-1] 89' Olivier Ntcham
[0-2] 90' Oscar Hiljemark

"Torino" 3 - 1 "Palermo"
[0-1] 30' Andrea Rispoli
[1-1] 74' Andrea Belotti
[2-1] 76' Andrea Belotti
78' Norbert Balogh ("Palermo") pašalintas iš aikštės
[3-1] 81' Andrea Belotti

"Udinese" 1 - 1 "Juventus"
[1-0] 37' Duvan Zapata
[1-1] 60' Leonardo Bonucci

"Bologna" 0 - 2 "Lazio"
[0-1] 9' Ciro Immobile
[0-2] 74' Ciro Immobile