"Atlantas" sukirto rankomis su M. Fridriku

Alytaus DFK „Dainavos“ klubą palieka centro gynėjas Mantas Fridrikas. Kaunietis jau nuo pirmadienio prisijungs prie A lygoje rungtyniaujančio ir Europos lygos atrankos rungtynėms besirengiančio Klaipėdos „Atlanto“.

29 metų gynėjas šį sezoną sužaidė 11 rungtynių vilkint „Dainavos“ marškinėlius. Kaunietis į Alytų atvyko praėjusių metų liepą ir iškart tapo pagrindiniu komandos centro gynėju.

M. Fridrikas nuo šiol atstovaus ilgametei A lygos prizininkei Klaipėdos „Atlanto“ ekipai. Uostamiesčio futbolininkai su 21 tašku rikiuojasi 4-oje aukščiausios Lietuvos futbolo lygos vietoje. Klaipėdos „Atlantas“ jau kitą savaitą pirmajame atrankos etape susitiks su Kazachstano vicečempionu Almatos „Kairat“.

Stipriausioje šalies lygoje gynėjas nebus naujokas: 2013 m. sezone jis atstovavo „Šiauliams“, po metų tapo lietuvos čempionu su Vilniaus „Žalgiriu“, o kitus su sezonus rungtyniavo Utenos „Utenio“ ir „Kauno Žalgirio“ ekipose.

Artimiausios dainaviečių rungtynės – pirmadienį su Vilniaus „Vyčio“ ekipa. LFF Taurės aštuntfinalio Alytaus miesto stadione pradžia – 19 valandą.
 
Klubas dėkoja Mantui už atiduotas jėgas vilkint „Dainavos“ marškinėlius ir linki sėkmės tolimesnėje karjeroje.

fkdainava.lt