"Atletico" antrąją sezono pusę pasitiks su dviem naujokais

Madrido "Atletico" šiandien savo naujajame "Wanda Metropolitano" stadione pristatė būsimus sausio mėnesio naujokus.

Jais taps du Ispanijos rinktinės futbolininkai - Diego Costa ir Vitolo. Abu žaidėjai buvo įsigyti jau gerokai anksčiau, tačiau dėl transferų draudimo "Atletico" juos registruoti gali tik nuo sausio 1-os dienos.

28-erių metų krašto puolėjas Vitolo iš "Sevilla" buvo įsigytas vasarą ir šį pusmetį nuomos pagrindais praleido "Las Palmas" ekipoje, o su D. Costa susitarimas buvo pasiektas rugsėjo pabaigoje.

D. Costa į "Atletico" sugrįžta po trijų metų praleistų Londono "Chelsea" klube. Ispanijos pilietybę turintis puolėjas duodamas interviu džiaugėsi, kad ir vėl turės galimybę žaisti šioje ekipoje.

"Laukiau šio momento labai ilgą laiką. Noriu įgauti sportinę formą ir padėti komandai skinti pergales. Aš pavargau tik treniruotis - noriu būti aikštėje ir pelnyti įvarčius", - sakė D. Costa.

Tiek D. Costa, tiek Vitolo debiutuoti "Atletico" gretose galės jau visai netrukus. Sausio 3-ąją dieną "Rojiblancos" ekipos lauks Karaliaus taurės aštuntfinalio dvikova su mažai kam žinomu "Lleida Esportiu" klubu.

Be to, D. Costos ir Vitolo atvykimas greičiausiai šią žiemą reikš Nicolo Gaitano ir Luciano Vietto išvykimą, tačiau neatmetama ir Yannicko Carrasco kandidatūra, kuris Diego Simeones neįtikina savo požiūriu.