"Atletico" atėmė pirmuosius taškus iš "Barcos", C. Ronaldo prabilo pergalingu įvarčiu į "Getafe" vartus (VIDEO)

Ispanijos "La Liga" pirmenybėse šeštadienį sužaistos ketverios 8-ojo turo rungtynės.

Šalies čempionų titulą ginantis Madrido "Real" klubas turėjo sunkumų miesto derbyje. Zinedine'o Zidane'o auklėtiniai tik rungtynių pabaigoje palaužė Madrido "Getafe" vienuolikę.

Visą rungtynių laiką "Real" gerokai daugiau atakavo ir buvo su kamuoliu, tačiau varžovai itin disciplinuotai rungtyniavo gynyboje. 39-ąją įvarčių sąskaitoje šiose rungtynėse atidarė po traumos grįžęs Karimas Benzema.

Vis dėlto 56-ąją minutę "Getafe" pasiekė netikėtą išlyginamąjį įvartį - kontratakos metu Jorge Molina kojos pirštų galais lietė kamuolį ir nuginklavo Keylorą Navasarą vartuose pakeitusį Kiko Casilla.

Tačiau nuo to "Real" spaudimas tik didėjo ir 85-ąją minutę Cristiano Ronaldo tarė savo žodį. Portugalas po nuostabaus Isco perdavimo atsikirto nuo gynėjų ir galiausiai atidarė savo įvarčių sąskaitą Ispanijos pirmenybėse šį sezoną.

"Real" po pergalės ir "Sevilla" futbolininkų pralaimėjimo, kurie anksčiau šiandien minimaliu skirtumu nusileido Bilbao "Athletic", pakilo į antrąją poziciją ir sumažino atsilikimą nuo lyderių iki 4 taškų.

21 valandą 45 minutės Lietuvos laiku "Wanda Metropolitano" stadione įvyko išskirtinė dvikova - Madrido "Atletico" susigrūmė su "Barcelona". Diego Simeone auklėtiniai ilgą rungtynių laiką pirmavo, tačiau mačo pabaigoje išsaugoti pergalės nesugebėjo - susitikimas baigėsi lygiosiomis 1-1.

21-ąją minutę "Atletico" į priekį išvedė Saulis Niguezas, pelnęs puikų įvartį iš maždaug 20 metrų. Per likusį pirmojo kėlinio laiką katalonai nerado kuo atsakyti varžovams.

Antrajame kėlinyje vaizdas buvo skirtingas - "Atletico" beveik visą laiką buvo gynyboje, o "Barca" bandė pralaužti Jano Oblako ginamus vartus.

Tai padaryti nebuvo lengva, tačiau 82-ąją minutę Luisas Suarezas po Sergi Roberto aukšto perdavimo galva pasiekė įvartį ir išplėšė lygiąsias šioje dvikovoje.

"Barcai" tai buvo pirmieji prarasti taškai šiame sezone - iki tol katalonai skynė vien tik pergales. Jų sąskaitoje yra 22 taškai ir vis dar išsaugotas saugus pranašumas prieš Madrido "Real" - 5 taškai.

"Atletico" savo sąskaitoje turi 16 taškų ir užima trečiąją vietą.

Rezultatai:

"Getafe" 1 - 2 "Real Madrid"
39' [0 - 1] K. Benzema
56' [1 - 1] J. Molina
85' [1 - 2] C. Ronaldo

"Athletic Bilbao" 1 - 0 "Sevilla"
43' [1 - 0] M. Vesga

"Alaves" 0 - 2 "Real Sociedad"
77' [0 - 1] M. Oyarzabal
81' [0 - 2] A. Elustondo

 

"Atletico" 1 - 1 "Barcelona"
21' [1 - 0] S. Niguez
82' [1 - 1] L. Suarez

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...