"Atletico" sezonas startas: A. Griezmanno raudona kortelė ir dramatiškos lygiosios su lygos naujokais (VIDEO)

Ispanijos "La Liga" pirmenybėse šeštadienį sužaistos trejos naujojo sezono 1-ojo turo rungtynės.

Įdomiausia dvikova įvyko "Municipal de Montolivi" stadione, kur ginklus tarpusavyje surėmė lygos naujokė "Girona" prieš Madrido "Atletico". Diego Simeone auklėtiniams sezono startas buvo ne itin sėkmingas - rungtynių pabaigoje išplėštos sudėtingos lygiosios.

Rungtynes lygos naujokai pradėjo su pačia aukščiausia pavara - 22-ąją minutę Christianas Stuani pirmą kartą nubaudė Janą Oblaką, o vos po trijų minučių puolėjas pasiekė ir antrąjį įvartį.

Pirmajame kėlinyje "Atletico" bauvo visiškai sutrikęs ir nesukūrė jokių pavojingų progų, o tuo tarpu šeimininkai dar ne kartą grasino jų vartams.

Antrajame kėlinyje "Girona" ekipai reikalai taip pat klostėsi sėkmingai - 67-ąją minutę Antoine'as Griezmannas suvaidino pražangą baudos aikštelėje, ginčijosi su teisėju ir už tai sulaukė dviejų geltonų kortelių, kas reiškė pašalinimą iš aikštelės.

Tačiau "Atletico" likęs žaisti dešimtyje atrodė tik dar grėsmingiau - 78-ąją minutę Andrea Correa puikiu smūgiu sušvelnino atsilikimą, o 85-ąją išlyginamąjį įvartį pasiekė Jose Gimenezas.

Per likusį laiką daugiau įvarčių komandos taip ir nepasiekė ir susitikimas baigėsi lygiosiomis. 

Kitose rungtynėse San Sebastiano "Real Sociedad" pasiekė dramatišką pergalę Vigo mieste, kur rezultatu 3-2 parklupdė vietos "Celta".

"La Real" antrajame kėlinyje atsilikinėjo rezultatu 2-1, tačiau rungtynių pabaigoje pasiekė du įvarčius ir iškovojo pergalę. 80-ąją minutę rezultatą išlygino Juanmi, o pergalę atnešė tikslus Williano Jose 11 metrų baudinys.

Paskutinėse rungtynėse "Sevilla" namuose susitiko su Barselonos "Espanyol". 26-ąją minutę andalūzai įsiveržė į priekį, tačiau Leo Baptistao vos devynių minučių rezultatą išlygino ir susitikimas baigėsi lygiosiomis.

Rezultatai:

"Girona" 2 - 2 "Atletico"
22' [1 - 0] C. Stuani
25' [2 - 0] C. Stuani
78' [2 - 1] A. Correa
85' [2 - 2] J. Gimenez
67' A. Griezmann ("Atletico") pašalintas iš aikštės

"Celta" 2 - 3 "Real Sociedad"
22' [1 - 0] M. Gomez
33' [1 - 1] M. Oyarzabal
50' [2 - 1] M. Gomez
80' [2 - 2] Juanmi
88' [2 - 3] W. Jose (11 m. baudinys)

"Sevilla" 1 - 1 "Espanyol"
26' [1 - 0] C. Lenglet
35' [1 - 1] L. Baptistao
84' E. Banega ("Sevilla") pašalintas iš aikštės

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/10531582" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...