"Atletico" strategas D.Simeone: galėjo būti žymiai blogiau

UEFA Čempionų lygos antros vietos laimėtojai ir Ispanijos čempionai Madrido „Atletico“ futbolininkai trečiadienį 0:1 nusileido Lėverkuzeno „Bayer“ ekipai pirmosiose aštuntfinalio rungtynėse. Vis dėlto, Madrido klubo treneris Diego Simeone po mačo teigė, kad viskas yra ne taip jau blogai.

Jau pirmajame kėlinye D.Simeonei teko atlikti du keitimus, kai traumas per trumpą laiką patyrė Guilherme Siqueira ir Saulas Niguezas. Antrojo viduryje saugas Tiago prieš save išvydo antrąją geltoną kortelę ir buvo priverstas palikti aikštę.

„Galėjo būti ir blogiau. Buvo keistos rungtynės, nė viena komanda nesukūrė daug progų. Mes nesusitvarkėme su jų aikštės spaudimu, jie laimėjo daug mikrodvikovų. Kai pirmajame kėlinyje teko atlikti du keitimus, teisėjas neįskaitė vieno įvarčio, o pralaimėjome tik 0:1, tad galiu sakyti, kad esu patenkintas“, – sakė D.Simeone.

Nuo pat mačo pradžios „Bayer“ klubas perėmė kamuolio kontrolę, kuri iki mačo pabaigos visą laiką siekė 60 ir daugiau procentų. Vokiečiams pavyko primesti savo žaidimo stilių, tačiau pirmajame kėlinyje geriausią progą turėjo „Atletico“ saugas Gabi. Vis dėlto, tiek tame epizode, tiek visų rungtynių metų „Bayer“ vartų sargas Berndas Leno žaidė puikiai ir užtikrintai.

„Jaučiu, kad bet kuris kitas varžovas mus būtų nuskriaudęs kur kas labiau“, – sakė D.Simeone.

15min.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...