Atskleisti kandidatai laimėti "Auksinio berniuko" apdovanojimą

Italijos žiniasklaidos milžinas "Tuttosport" atskleidė 25 futbolininkų pavardes, kurie pretenduoja laimėti "Auksinio berniuko" apdovanojimą 2017 metais.

Dėl šio apdovanojimo kasmet kovoja jaunesni nei 21 metų žaidėjai. Šiame sąraše netrūksta garsių pavardžių - tokie žaidėjai kaip Kylianas Mbappe, Ousmane Dembele ar tas pats Marcusas Rashfordas.

Po du atstovus šiame sąraše turi tik du klubai - "Liverpool' ir Madrido "Real". "Baltiesiems" atstovauja Borja Mayoralis ir Theo Hernandezas, o "raudoniesiems" - Dominicas Solanke bei Joe Gomezas.

Nugalėtoją kasmet renka 30 skirtingų leidinių žurnalistų.

Kaip rodo apklausos ir kiti faktoriai, pagrindiniu kandidatu laimėti "Auksinio berniuko" apdovanojimą yra laikomas dabar PSG ekipos garbę ginantis Kylianas Mbappe.

Visi kandidatai:<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">OFFICIAL: The Golden Boy 2017 award nominees. <a href="https://t.co/Tq0QWE0QoU">pic.twitter.com/Tq0QWE0QoU</a></p>&mdash; Squawka News (@SquawkaNews) <a href="https://twitter.com/SquawkaNews/status/910108789805895680">September 19, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>