A.Veselinovičius: „Negalime daryti tokių klaidų“

Įveikusi Vilniaus „Žalgirį“ antrajame „SMScredit.lt A lygos“ čempionato rate Marijampolės „Sūduva“ nesugebėjo pakartoti sėkmės atidėtose 17-o turo rungtynėse. Suvalkiečiai svečiuose buvo priversti pripažinti sostinės klubo pranašumą – 1:4 (0:1).

„Sūduvos“ vyr. treneris Aleksandaras Veselinovičius neneigė, kad varžovai pergalę iškovojo pelnytai.

„Manau, rungtynės vyko banguotai: buvo momentai, kad „Žalgiris“ dominavo aikštėje, bet buvo momentai, kai „Sūduva“ kontroliavo eigą savo veiksmais bei erdvių išnaudojimu, ir pirmo kėlinio pabaigą bei antrą kėlinį, išskyrus paskutines 5 minutes, sužaidė geru ritmu. Bet, kai  žaidžiame su rimtu varžovu, koks yra „Žalgiris“, negalime daryti tokių klaidų ir nebūti nubausti europinio lygio komandos“, – sakė treneris.

Pasak jo, po Tomo Radzinevičiaus įvarčio rungtynėse įvyko lūžis, todėl rezultatas galėjo tapti lygus.

„Mes atlikome kai kurias korekcijas. Jos buvo sėkmingos, tik neįmušėme. Kai rezultatas yra 4:1, galime sakyti daug ką, tačiau dabar bereikia pasveikinti varžovus. Turėjome ilgą sėkmingą seriją, kurios metu žaidėme be pralaimėjimo. Dabar per keturias dienas pralaimėjome du kartus, o po rinktinių pertraukos laukia sudėtingas tvarkaraštis. Kiekvienas naujas mačas atneša naujus įvykius. Šiandienos mačas – jau istorija. Niekas nežino, kokios būklės žaidėjai grįš iš rinktinės ir kokia situacija bus po 10 dienų treniruočių proceso, todėl dar anksti kalbėti apie mačą su „Žalgiriu“ po pertraukos“, – kalbėjo A.Veselinovičius.