A.Wengeras: "Kitos komandos skina pergales, o mes nesugebame"

Londono „Arsenal“ klubas per aštuonerias „Premier“ lygos rungtynes šį sezoną pasiekė vos dvi pergales. Komandos treneris Arsene'as Wengeras žurnalistams pripažino, kad ekipos forma jo netenkina, o ypač neramina gynyba.

Šeštadienį rungtynėse su „Hull City“ namuose „Arsenal“ išsigelbėjo tik paskutinėmis minutėmis, kai lygiąsias 2:2 išplėšė Danny Welbeckas.

„Pirmasis įvartis į mūsų vartus buvo teisėjo, antrasis – mūsų pačių klaida. Prisidirbome ir pastatėme save į blogą padėtį, tačiau žaidėme visa širdimi iki rungtynių pabaigos.

Labai nuviliantis rezultatas – valdėme kamuolį 80 proc. laiko, tačiau iškovojome tik vieną tašką. Negalima taip praleisti įvarčių į savus vartus“, – po mačo nusivylęs kalbėjo A.Wengeras.

Tuo tarpu „Chelsea“ šeštadienį 2:1 nesunkiai įveikė „Crystal Palace“ ir toliau išliko lygos lyderiais. „Arsenal“ klubą nuo „Mėlynųjų“ jau skiria net 11 taškų.

„Žinoma, kad tai labai neramina. Kitos komandos skina pergales, o mes nesugebame. Kartais atsitinka, kad ir turėdamas iniciatyvą nelaimi – galime kaltinti tik save“, – sakė A.Wengeras.

Tiesa, prancūzas turėjo ir gerą žinią – mačo su „Hull City“ dėl traumos nebaigęs Jackas Wilshere'as trečiadienį UEFA Čempionų lygos rungtynėse su Briuselio „Anderlecht“ žaisti galės.

15min.lt