B. Matuidi atvyko į Turiną (FOTO)

Oficialu - "Paris Saint-Germain" saugas Blaise'as Matuidi jau atvyko į Turiną. Čia jis pereis medicinę patikrą "Juventus" klube ir artimiausiu metu pasirašys su juo sutartį.

Europos vicečempionai sustiprinti aikštės vidurį siekė visą šią vasarą, o su 30-mečiu prancūzu jie buvo siejami jau ne pirmus metus.

Galiausiai Matuidi perėjimas taps realybe, nes jo nuotraukomis su juodai balta atributika jau dalinasi ir pati "Juve".

Saugas ilgus metus buvo tikrai svarbi PSG komandos dalis ir joje iš viso sužaidė net 295 susitikimus, per kuriuos įmušė 33 įvarčius bei atliko 30 rezultatyvių perdavimų.

Vis dėlto, pastaruoju metu startinėje sudėtyje jis užleido vietą jaunesniems futbolininkams, tad žaidybinio laiko jam teks ieškoti Italijoje.

Įvairūs žiniasklaidos šaltiniai vieningai rašo, jog transfero suma sieks apie 20 mln. eurų. Nors ji ir atrodo menka, tai yra vis tiek daugiau nei Prancūzijos klubas sumokėjo "Saint-Etienne", kuris tuomet sulaukė vos 8 mln.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"> Just landed  <a href="https://t.co/INdr5Wq1F3">pic.twitter.com/INdr5Wq1F3</a></p>&mdash; JuventusFC (@juventusfcen) <a href="https://twitter.com/juventusfcen/status/897824228543778816">August 16, 2017</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...