Baigėsi paskutinė vasaros žaidėjų perėjimų lango diena

Rugpjūčio 31-ąją dieną baigiasi vasaros žaidėjų perėjimo langas. Klubai, visą vasarą besitaikę į naujus žaidėjus, šiandien turi paskutinę progą juos įsigyti. Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" iki pat transferų lango pabaigos pateiks svarbiausias naujienas, susijusias su žaidėjų perėjimais.


00:55 val.

OFICIALU: "Valencia" ekipa iš "Zenit" už neatskleistą sumą įsigijo centro gynėją Ezequielį Garay`ų.

***

OFICIALU: "Liverpool" krašto saugas Lazaras Markovičius sezonui keliasi į Portugaliją - serbas išnuomotas į "Sporting".

***

OFICIALU: "Hull City" metams iš Kijevo "Dynamo" išsinuomavo 30-metį puolėją Dieumerci Mbokani.

***

OFICIALU: Enneras Valencia likusią sezono dalį praleis "Everton" klube. Puolėjas buvo išsinuomotas iš "West Ham United", su galimybe po sezono išpirkti jo sutartį už 14,5 milijono svarų sumą.

***

OFICIALU: La Korunjos "Deportivo" iš "Stoke City" pasiskolino puolėją Joselu. Jis pakeis į Londono "Arsenal" išvykusį Lucasą Perezą.

***

OFICIALU: "West Brom" pasirašė dvejų metų kontraktą su Velso rinktinės puolėju Halu Robsonu-Kanu.


23:57 val.

OFICIALU: "Charlton Athletic" patvirtino, kad iš "Burnley" sezonui pasiskolino Fredriką Ulvestadą.

***

OFICIALU: "Everton" sukirto rankomis su "Sheffield United" puolėju Dominicu Calvertu-Lewinu. Pasirašyta ketverių metų sutartis.

***

OFICIALU: "Man City" gynėjas Jasonas Denayeris sezonui paskolintas "Sunderland".


23:50 val.

Kontrakto neturintis puolėjas Halas Robsonas-Kanu sėkmingai atliko medicininę patikrą ir artimiausiu metu pasirašys sutartį su "West Bromwich Albion" klubu ("Sky Sports").

***

OFICIALU: "Everton" priklausantis saugas Aidenas McGeady nuomos pagrindais metams keliauja į "Preston North End" komandą.

***

OFICIALU: "Espanyol" ekipa iš "Milan" metams pasiskolino vartininką Diego Lopezą.

***

OFICIALU: "Hull City" pasipildė "Manchester United" ekipai priklausiusiu saugu Jamesu Weiru.

***

OFICIALU: "Villarreal" įsigijo "Espanyol" saugą Alvaro Gonzalezą.

***

OFICIALU: "Milan" sezonui iš "Fiorentina" skolinasi 30-metį saugą Matiasą Fernandezą. Sutartyje yra įtraukta galimybė po sezono įgyti visas teises į futbolininką.


21:40 val.

Londono "Arsenal" iki žaidėjų transferų lango pabaigos gali netikėtai iš "Liverpool" pasiskolinti puolėją Danielį Sturridge'ą. ("Sky Sports")

***

OFICIALU: Barselonos "Espanyol" sezono trukmės nuomos sutartimi sutiko Londono "Tottenham" ekipai paskolinti 21-erių metų vartų sargą Pau Lopezą.


20:35 val.

"Manchester United" dar gali iš "Monaco" prisivilioti dešiniojo krašto gynėją Fabinho, praneša "Sky Sports".

***

Davidas Luizas atvyko į "Stambord Bridge" bazę ir netrukus padės parašą ant "Chelsea" sutarties. D. Luizas "mėlyniesiems" kainuos 34 mln. svarų sterlingų.

***

OFICIALU: Londono "Tottenham" iš "Marseille" įsigijo 21-erių metų krašto puolėją Georgesą-Keviną N'Koudou. Jaunasis futbolininkas su "Spurs" sukirto rankomis dėl penkerių metų kontrakto.

***

OFICIALU: G-K. N'Koudou gavęs "Tottenham" į "Marseille" sezono trukmės nuomai išsiuntė Kamerūno rinktinės puolėją Clintoną Njie.


19:40 val.

Londono "Arsenal" talentas Jackas Wilshere'as daugiau žaidybinio laiko ieškos "Bournemouth" klube. "Kanonieriai" sutiko "Premier" lygos konkurentams sezonui išnuomoti anglą. ("Sky Sports")

***

Alžyro futbolo federacija patvirtino, kad rinktinės puolėjas Islamas Slimani šiuo metu yra Anglijoje ir atlieka medicininę patikrą "Leicester City" klube. ("Sky Sports")

***

Londono "Tottenham" atsisakė galimybės įsigyti Moussa Sissoko, tačiau futbolininkas į Angliją neatvyko vien dėl "Spurs". "Sky Sports" teigimu, Liverpulio "Everton" sutiko sumokėti 35 mln. svarų sterlingų už prancūzą.

***

OFICIALU: "Liverpool" už 6 mln. svarų sterlingų Romos "Lazio" klubui pardavė 23-ejų metų puolėją Luisą Alberto.

***

OFICIALU: "Malaga" iš Stambulo "Besiktas" iki sezono pabaigos pasiskolino 28-erių Ukrainos rinktinės vartininkas Denisą Boyako.


18:10 val.

Laisvasis agentas Halas Robsonas-Kanu gavo leidimą palikti Velso rinktinės stovyklą, kad susirastų naują klubą. "Sky Sports" duomenimis, naująja puolėjo darboviete turėtų tapti "West Bromwich".

​***

Į kovą dėl Jacko Wilshere'o įsijungė ir "Milan" klubas. Tiesa, joje kol kas pirmauja "Bournemouth" bei "Roma" ("Sky Sports").

​***

Anot to paties šaltinio, buvęs Madrido "Real" gynėjas Alvaro Arbeloa yra Anglijoje ir pasirašys vienerių metų kontraktą su Londono "West Ham".

​***

"Chelsea" krašto saugo Juano Cuadrado persikėlimo nuomos pagrindais į Turino "Juventus" sandoris jau yra užbaigtas (žurnalistas Fabrizio Romano).

​***

OFICIALU: "Marseille" metams iš "Tottenham" išsinuomojo krašto puolėją Clintoną N'Jie.

​***

OFICIALU: Nigelas de Jongas palieka Los Andželo "Galaxy" ir dvejus metus atstovaus Stambulo "Galatasaray".

​***

OFICIALU: "Middlesbrough" iš "Aston Villa" įsigijo Adama Traore.

​***

OFICIALU: Milano "Inter" gynėjas Caneras Erkinas sezonui išnuomotas Stambulo "Bešiktaš" ekipai.


17:00 val.

Madrido "Real" saugas Isco Ispanijos televizijai "Juganes" patvirtino, kad lieka "baltųjų" ekipoje. Jo paslaugomis domėjosi Londono "Tottenham" ir "Malaga".

***

Mario Balotelli sėkmingai atliko medicininį patikrą "Nice" klube ir netrukus pasirašys vienerių metų nuomos sutartį. ("Goal France")

***

Nepaisant Jurgeno Kloppo norų, kad Mamadou Sakho būtų išnuomotas bet kuriam "Premier" lygos klubui, prancūzas liks "Liverpool" gretose. ("L'Equipe")

***

Eliaquimas Mangala taip pat sėkmingai atliko medicininį patikrinimą ir sezonui prisijungs prie "Valencia". ("Super Deporte")

***

Tuo tarpu Londono "Chelsea" yra arti susitarimo su dabartiniu "Valencia" centro gynėju Aymenu Abdennouru dėl sezono trukmės nuomos. ("Goal")

***

OFICIALU: Londono "Chelsea" klubui priklausantis 24-erių metų saugas Christianas Atsu sezono trukmės nuomos sutartimi keliasi į "Newcastle United".

***

OFICIALU: Londono "Arsenal" talentas Serge'as Gnabry už 4,5 mln. svarų sterlingų parduotas Brėmeno "Werder" klubui.


14:40 val.

"AC Milan" gavo pasiūlymą metams išsinuomoti "Chelsea" saugą Cescą Fabregasą. 29-erių metų žaidėjas šį sezoną "Premier" lygoje sužaidė vos 12 minučių ir būtų nieko prieš karjerą pratęsti Italijoje ("SportItalia")

***

"Tottenham Hotspur" domisi galimybe įsigyti "Manchester United" saugą Morganą Schneiderliną. Visgi, pranešama, jog žaidėjas yra pasiryžęs toliau kovoti dėl vietos "raudonųjų velnių" gretose, o pati "United" ekipa taip pat nėra linkusi atsisveikinti su 26-erių metų prancūzu. ("Daily Mail")

***

"Sunderland" ekipa į savo ekipą bandys prisivilioti "Norwich" žaidėją Steveną Naismithą. Norėdama įsigyti škotą, Davido Moyeso vadovaujama komanda turėtų sumokėti 4 milijonų svarų išpirką ("Goal").

***

Jei nepavyktų išsinuomoti Jacko Wilshere`o, "Crystal Palace" į savo ekipą bandytų įsigyti "Genoa" saugą Tomasą Rinconą. Už šį žaidėją "Serie A" ekipa norėtų gauti 8 milijonų svarų išpirką ("Evening Standart").

***

OFICIALU: "Stoke City" iki sausio išsinuomojo "Derby" vartininką Lee Grantą.

***

OFICIALU: Kyriakos Papadopoulos metams iš "Bayer" išnuomotas į kitą "Bundesliga" ekipą - "RB Leipzig".


12:50 val.

"Chelsea" už Davidą Luizą pateikė 30 mln. svarų sterlingų pasiūlymą, galintį išaugti dar dviem mln. Brazilas nori sugrįžti į Londoną ("Sky Sports").

***

Eliaquimas Mangala - arti persikėlimo į "Valencia". Atsarginis "šikšnosparnių" variantas yra Ezequielis Garay iš Sankt-Peterburgo "Zenit" (žurnalistas Guillemas Balague).

***

Lisabonos "Sporting" snaiperiui Islamui Slimani leista palikti Alžyro rinktinės stovyklą. Jis už 30 mln. svarų sterlingų persikels į "Leicester City" ("Sky Sports").

***

Anot to paties šaltinio, Londono "Arsenal" su Bremeno "Werder" derasi dėl Serge'o Gnabry pardavimo. Tuo tarpu gynėjas Mathieu Debuchy bei snaiperis Chuba Akpomas liks "kanonierių" gretose.

***

OFICIALU: “Leicester City” saugas Gokhanas Inleras pasirašė trejų metų sutartį su Stambulo “Bešiktaš”.


11:10 val.

"Manchester United" atmetė Milano "Inter" pasiūlymą už krašto gynėją Matteo Darmianą, kuris negali pasidžiaugti žaidimo minutėmis "raudonųjų velnių" gretose. ("Daily Mail")

***

"Burnley" su "Derby" susitarė dėl Jeffo Hendricko kainos ir saugas atvyks į "Premier" lygos atstovų treniruočių bazę atlikti medicininio patikrinimo. ("Sky Sports")

***

"Middlesbrough" artėja link susitarimo su "Aston Villa" dėl krašto puolėjo Adamo Traore įsigijimo. Į sandorį taip pat bus įtrauktas atakuojantis saugas Albertas Adomahas. ("Daily Mail")

***

"Sunderland" iki transferų lango pabaigos tikisi užbaigti derybas su "Lorient" dėl 20 mln. eurų vertinamo saugo Didier Ndongo įsigijimo. ("Northern Echo")

***

Madrido "Real" saugo Isco ateitis "baltųjų" ekipoje tapo miglota. Ispanijos spaudos teigimu, 24-erių metų futbolininkas gali būti sezonui išnuomotas į "Malaga" arba Londono "Tottenham".

***

Bruno Martinsas Indi atvyksta į Angliją atlikti medicininės patikros ir padėti parašą ant nuomos sutarties su "Stoke City". "Porto" sutiko olandą išnuomoti ir palikti "puodžiams" galimybę po sezono įgyti visas teises į gynėją. ("Sky Sports")

***

Ateities "Manchester City" ekipoje neturintis Eliaquimas Mangala greičiausiai grįš į savo buvusį klubą. "Manchester Evening News" praneša, kad centro gynėjas dviem sezonams gali būti išnuomotas į "Porto".

***

Jei Londono "Tottenham" ekipai nepavyks susitarti su Madrido "Real" dėl Isco, visos viltys bus dedamos link susitarimo su "Newcastle" dėl Moussa Sissoko įsigijimo. ("Daily Telegraph")

***

Į Londono "Chelsea" už 27 mln. eurų atvyks Florencijos "Fiorentina" kairiojo krašto gynėjas Marcosas Alonso. Madrido "Real" klubo produktas jau ir socialiniame tinkle pradėjo sekti "Chelsea" klubo paskyrą. ("Sky Sports")

***

Lisabonos "Benfica" nerimauja, kad paskutinėmis transferų lango valandomis Londono "Chelsea" gali pateikti 25 mln. svarų sterlingų pasiūlymą už centro gynėją Victorą Lindelofą. ("Daily Star")

***

Joe Hartas vakar atvyko į Turiną ir buvo pristatytas "Torino" klubo sirgaliams. Šiandien oficialiai bus pranešti apie vartininko nuomą.

***

Samiras Nasri atvyko į Seviliją, kur pasirašys nuomos sutartį su "Sevilla". Europos lygos nugalėtojai po sezono turės galimybę įgyti visas teises į "Man City" saugą.

***
OFICIALU: "Cardiff City" oficialiai paskelbė, kad nutraukė sutartį su buvusiu "Manchester United" puolėju Federico Macheda.

***

OFICIALU: Islandijos rinktinės puolėjas Kolbeinnas Sigthorssonas iš "Nantes" sezono trukmės nuomai keliasi į Stambulo "Galatasaray" klubą.

***

OFICIALU: "Swansea City" iš "Barnsley" už neatskleidžiamą perėjimo sumą įsigijo gynėją Alfie Mawsoną. "Gulbės" su 22-ejų metų futbolininku pasirašė ketverių metų kontraktą.