"Barcelona" iškovojo Karaliaus taurės trofėjų (VIDEO)

22 valandą 30 minučių Lietuvos laiku Ispanijoje įvyko finalinės 2016-17 metų sezono Karaliaus taurės rungtynės.

"Vicente Calderon" stadione ginklus tarpusavyje surėmė "Barcelona" ir šį sezoną į "La Liga" pirmenybes sugrįžusi bei sėkmingai įsiliejusi "Deportivo Alaves" ekipa. Luiso Enrique era Katalonijos ekipoje baigėsi pergale - "Barca" rezultatu 3-1 pranoko varžovus ir antrąjį kartą iš eilės iškovojo Karaliaus taurės trofėjų.

Rungtynių pradžioje komandos įvarčių nepasiekė, tačiau jau 11-ąją minutę L. Enrique turėjo atlikti priversti keitimą - po susidūrimo su varžovu rungtynių tęsti nebegalėjo Javieras Mascherano.

Pirmas rungtynių įvartį krito 30-ąją minutę - po Neymaro perdavimo puikų įvartį pasiekė Lionelis Messi, tačiau jau po trijų minučių būsimas Madrido "Real" ekipos naujokas Theo Hernandezas nuostabiu baudos smūgiu išlygino rezultatą.

Vis dėlto katalonai nusprendė visus rungtynių formalumus išspręsti pirmajame kėlinyje - 45-ąją minutę Neymaras vėl išvedė "Barcą" į priekį, o per pridėtinį teisėjo teisėjo laiką ir nuostabus L. Messi reido pranašumą iki dviejų įvarčių padidino Paco Alcaceras.

Antrajame kėlinyje daugiau įvarčių komandos nepasiekė ir "Barcelona" džiaugėsi antruoju sezono trofėjumi. Anksčiau šį sezoną "Barca" taip pat buvo iškovojusi Ispanijos Supertaurės trofėjų.

"Barcelona" Karaliaus taurės trofėjų iškovojo rekordinį 28-ąjį kartą.

Rezultatas:

"Barcelona" 3 - 1 "Alaves"
30' [1 - 0] L. Messi
33' [1 - 1] T. Hernandez
45' [2 - 1] Neymar
45+3' [3 - 1] A. Paco


Startinės sudėtys:

"Barcelona": Cillessen; Mascherano, Piqué, Umtiti, Alba; Busquets, Iniesta, Rakitic; Messi, Alcácer, Neymar

"Alaves": Pacheco; Femenía, Ely, Vigaray, Feddal, Theo; Edgar, Manu García, Marcos Llorente, Ibai Gómez, Deyverson.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...