"Barcelona" minimaliu skirtumu palaužė "Athletic" (VIDEO)

Sekmadienį Ispanijos "La Liga" pirmenybėse sužaistos dar ketverios 2-ojo turo rungtynės.

Daugiausiai dėmesio sulaukusi dvikova įvyko "San Mames" stadione, kur Bilbao "Athletic" susigrūmė su "Barcelona". Po įnirtingos kovos šeimininkai turėjo pripažinti minimalų katalonų ekipos pranašumą.

Aikštėje nuo pat pirmųjų minučių virė atkakli kova. Per 90 minučių teisėjas Lahozas iš viso tiek "Athletic", tiek "Barcai" parodė devynias geltonas korteles.

Pirmajame kėlinyje abi komandos turėjo progų pasižymėti. Ilgiau laiko su kamuoliu kaip ir įprasta buvo katalonai, kurie 21-ąją minutę pasiekė vienintelį bei pergalingą įvartį. Po puikaus Arda Turano perdavimo į baudos aikštelę įkirtęs Ivanas Rakitičius galva pasiuntė kamuolį į varžovų vartų tinklą.

Antrajame kėlinyje Bilbao siekė išlyginti rezultatą ir kelis kartus buvo arti tikslo. Itin nepatikimai kamuolį įžaisdavo Marcas-Andre ter Stegenas, tačiau vokietis vėliau pats ištaisydavo savo klaidas reaguodamas į smūgius.

"Barca" taip pat turėjo savo galimybių. Puikią progą pasižymėti artėjant rungtynėms į pabaigą turėjo Luisas Suarezas, tačiau urugvajiečiui pritrūko tikslumo.

Kitose rungtynėse "Las Palmas" rezultatu 5-1 sutriuškino "Granada" ir žygiuoja kartu su turnyrinės lentelės lyderiais "Barca" bei "Real". Dar kitoje dvikovoje "Deportovo Alaves" su "Sporting Gijon" išsiskyrė nulinėmis lygiosiomis.

Paskutinėje vakaro dvikovoje "Villarreal" ir "Sevilla" įvarčių nepelnė ir susitikimas baigėsi rezultatu 0-0.

Rezultatai:

"Athletic" 0 - 1 "Barcelona"
21' [0 - 1] I. Rakitič

"Alaves" 0 - 0 "Sporting Gijon"

"Las Palmas" 5 - 1 "Granada"
23' [1 - 0] N. El Zhar
45' [1 - 1] J. Boga
51' [2 - 1] K-P. Boateng
69' [3 - 1] N. El Zhar
72' [4 - 1] F. Momo
85' [5 - 1] S. Araujo

"Villarreal" 0 - 0 "Sevilla"

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/9646153" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė: