"Barcelona" nepaliko jokių vilčių "Las Palmas" vienuolikei, "Atletico" turėjo vargo (VIDEO)

Ispanijos "La Liga" pirmenybėse šeštadienį sužaistos ketverios 18-ojo turo rungtynės.

"Barcelona" savo žiūrovų akivaizdoje susigrūmė su "Las Palmas" futbolininkais. Luiso Enrique auklėtiniai rezultatu 5-0 nepaliko jokių vilčių Gran Kanarijos vienuolikei.

Katalonijos ekipa nuo pat rungtynių pradžios ėmėsi iniciatyvos ir dominavo su kamuoliu. 14-ąją minutę pirmąjį įvartį po puikaus Andre Gomeso perdavimo pasiekė Luisas Suarezas.

Kiti keturi įvarčiai krito antrajame kėlinyje. 52-ąją minutę Lionelis Messi padidino pranašumą, o varžovų triuškinimą pradėjo Luisas Suarezas ir Arda Turanas, pasižymėję per dvi minutes.

Galutinis taškas buvo padėtas 80-ąją minutę - penktąjį įvartį katalonų gretose pasiekė mažai rungtyniaujantis Aleixas Vidalis.

"Barcelona" sugrįžo į antrąją poziciją ir nuo lyderių sumažino atsilikimą iki dviejų taškų. Tiesa, Madrido "Real" ekipa yra sužaidusi dvejomis rungtynėmis mažiau.

Tuo tarpu Madrido "Atletico" savo žiūrovų akivaizdoje tokio lengvo pasivaikčiojimo neturėjo. Diego Simeone auklėtiniai tik po atkaklios kovos palaužė Sevilijos "Real Betis".

Pergalę atnešęs įvartis krito 8-ąją minutę, o jo autorius - Nicolas Gaitanas. "Atletico" bent laikinam nuo lyderių sumažino atsilikimą iki 6 taškų.

Kitose rungtynėse Bilbao "Athletic" - "Leganes" ir "Deportivo" - "Villarreal" komandos išsiskyrė nulinėmis lygiosiomis.

Rezultatai:

"Barcelona" 5 - 0 "Las Palmas"
14' [1 - 0] L. Suarez
52' [2 - 0] L. Messi
57' [3 - 0] L. Suarez
59' [4 - 0] A. Turan
80' [5 - 0] A. Vidal

"Leganes" 0 - 0 "Athletic Bilbao"

"Atletico Madrid" 1 - 0 "Real Betis"
8' [1 - 0] N. Gaitan

"Deportivo" 0 - 0 "Villarreal"

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/10024773" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė: