"Barcelona" rekordiniam pirkiniui pristatymo metu ne itin sėkmingai sekėsi valdyti kamuolį (VIDEO) © JumpStory nuotr.

"Barcelona" šiandien savo stadione pristatė antrąjį brangiausią planetos futbolininko po Neymaro - 20-metį Ousmane Dembele.

Katalonijos sostinės ekipa visai ne seniai už rekordinę klubui 145 milijonų eurų sumą iš Dortmundo "Borussia" įsigijo talentingąjį prancūzą. Jis Ispanijos vicečempionų gretose pakeis būtent Neymarą.

O. Dembelei šiandien buvo pirmoji diena Barselonos klube. Žaidėjas spaudos konferencijoje užsiminė, kad jo vaikystės svajonė visada buvo vilkėti "Barcos" marškinėlius.

Tačiau internautams užkliuvo ne futbolininko kalbos konferencijoje, o kamuolio sugebėjimai pristatymo metu. Išskirtine kamuolio technika pasižymintis futbolininkas pristatymo metu savęs iš gražiosios pusės parodyti negalėjo.

O. Dembele keletą kartų nepavyko atlikti paprastų triukų su kamuoliu ir vaizdo medžiaga atsidūrė internete.<blockquote class="twitter-video" data-lang="en"><p lang="und" dir="ltr"><a href="https://t.co/biv97vRfeM">pic.twitter.com/biv97vRfeM</a></p>&mdash; Gonzo (@Dahoud_Fan) <a href="https://twitter.com/Dahoud_Fan/status/902162411955904512">August 28, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...