"Bayern" pavijo Frankfurte apmaudžiai taškus praradusią "Borussia" (VIDEO)

Šeštadienį Vokietijos "Bundesliga" pirmenybėse sužaistos penkerios 9-ojo turo rungtynės.

Frankfurto "Eintracht" savo žiūrovų akivaizdoje priėmė Dortmundo "Borussia" ekipą. "Geltonai juodi" buvo užtikrinti pergale, tačiau kiek netikėtai iššvaistė dviejų įvarčių pranašumą ir antrą kartą iš eilės prarado svarbius taškus.

19-ąją minutę Nuri Sahinas išvedė "geltonai juodus" į priekį. 57-ąją minutę svečiai iš Dortmundo jau pirmavo rezultatu 2-0 - tikslų smūgį atliko Maximillianas Philippas.

Atrodė, kad "Borussia" ekipai liko tik ramiai užbaigti rungtynes, tačiau nieko nepanašaus nebuvo - 64-ąją minutę šeimininkai atsilikimą sumažino nuo 11 metrų žymos, o rezultatą išlyginęs įvartis krito jau vos po keturių minučių, pasižymėjus Mariusui Wolfui.

Kitose rungtynėse Miuncheno "Bayern" prie Juppo Heynckeso ir toliau neklysta - pasiekta sunki pergalė prieš "Hamburger". 52-ąją minutę vienintelis tikslus Corentino Tolisso smūgis nulėmė pergalę šiose rungtynėse.

"Bayern" po pergalės susilygino taškais su pirmoje vietoje esančia "Borussia", kuri iškovoti pergalės nesugeva jau dvi rungtynės iš eilės.

Kitos dvikovos baigėsi triuškinančia Lėverkuzeno "Bayer" pergale ir "Hannover" bei "Leipzig" klubų sėkmingais pasirodymais.

Rezultatai:

"Eintracht" 2 - 2 "Borussia"

"Gladbach" 1 - 5 "Bayer"

"Augsburg" 1 - 2 "Hannover"

"Leipzig" 1 - 0 "Stuttgart"

"Hamburger" 0 - 1 "Bayern"

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/10668055" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė: