"Bayern" už tinkamą sumą sutiktų parduoti keturis žaidėjus

Miuncheno "Bayern" komandoje vasarą gali įvykti nemažai pasikeitimų - be to, kad bavarai turės naują trenerį, klubą gali palikti keletas patyrusių vilkų.

"Bayern" klubui artimas šaltinis praneša, kad Vokietijos čempionai svarsto galimybę šiame transferų lange atsisveikinti su keturiais komandos nariais.

Teigiama, kad "Bayern" nemato ateities su Thiago, Jerome'o Boatengu, Arturo Vidaliu ir Juanu Bernatu, tačiau juos ryšis parduoti tik tuo atveju, jeigu sulauks "tinkamos" sumos.

Thiago yra siejamas su sugrįžimu į "Barcelona", A. Vidalis - su "Juventus", J. Boatengu yra nepasitikima dėl jo traumų istorijos, o J. Bernatas "Bayern" vadovų nuomone netraukia klubo lygio.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Decision of the club: <a href="https://twitter.com/FCBayern?ref_src=twsrc%5Etfw">@FCBayern</a> would sell Thiago, Vidal, Bernat or Boateng if there is a lucrative offer <a href="https://twitter.com/SPORTBILD?ref_src=twsrc%5Etfw">@SPORTBILD</a></p>&mdash; Christian Falk (@cfbayern) <a href="https://twitter.com/cfbayern/status/1002104135313915905?ref_src=twsrc%5Etfw">May 31, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>