Belgijos rinktinei vadovaus R. Martinezas

Belgijos rinktinė turi naują vyriausiąjį trenerį - juo paskirtas praėjusį sezoną iš Liverpulio "Everton" klubo atleistas 43-ejų metų Roberto Martinezas.

Priminsime, kad po pralaimėto 2016 metų Europos čempionato ketvirtfinalio mačo prieš Velsą iš vyriausiojo Belgijos rinktinės trenerio pareigų pasitraukė Marcas Wilmotsas.

Tarp galimų kandidatų perimti belgų komandos vairą buvo Louisas van Gaalas bei Guusas Hiddinkas, tačiau šalies federacija pasirašė sutartį su specialistu iš Ispanijos.

R. Martinezas paskutinius tris metus vadovavo "Everton" komandai, o dar anksčiau yra dirigavęs "Wigan Athletic" bei "Swansea City" ekipoms.

Rudenį prasidėsiančioje atrankoje į 2018 metų pasaulio čempionato belgai varžysis su Bosnija ir Hercegovina, Graikija, Estija, Kipru bei Gibraltaru.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="und" dir="ltr">Our new head coach: Roberto Martínez ! <a href="https://twitter.com/hashtag/welcomeRoberto?src=hash">#welcomeRoberto</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/tousensemble?src=hash">#tousensemble</a> <a href="https://t.co/3JiQYAeYI1">pic.twitter.com/3JiQYAeYI1</a></p>&mdash; BelgianRedDevils (@BelRedDevils) <a href="https://twitter.com/BelRedDevils/status/760929874202820609">August 3, 2016</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...