Bilietų kaina į "Žalgirio" sezono rungtynes - iki 40 eurų

Liepos 12 d. Vilniuje FK „Žalgiris“ pradės kovas UEFA Čempionų lygoje. Ketvirtą kartą iš eilės antrame atrankos varžybų etape startuojantys žalgiriečiai susigrums su pajėgiausia Bulgarijos komanda – Razgrado „PFC Ludogorets 1945“.

Būsimi „Žalgirio“ varžovai ne tik sėkmingai žaidžia Bulgarijoje, bet spėjo pasižymėti ir Čempionų lygoje. Pernai „Ludogorets“ pateko į Čempionų lygos grupių etapą ir A grupėje grūmėsi su Londono „Arsenal“, Paryžiaus „Saint-Germain“ bei „FC Basel“ ekipomis.

Užėmusi trečią vietą Razgrado ekipa išmėgino jėgas ir UEFA Europos lygos atkrintamosiose varžybose. Pirmame jų etape Bulgarijos čempionai 1:2 nusileido „Copenhagen“ ekipai iš Danijos.Tačiau „Žalgirio“ futbolininkų ir trenerių varžovų pasiekimai nebaugina. Jubiliejinio, 70-ojo gimtadienio šventinėse rungtynėse Geteborgo IFK ekipą 3:1 įveikę žalgiriečiai neabejoja, kad gali mesti iššūkį ir „Ludogorets“ komandai.

Jau pradėti pardavinėti bilietai į svarbiausias vilniečių sezono rungtynes - prasčiausiose stadiono vietose jų kaina siekia 6 eurus, geresnėse - iki 40 eurų.

fkzalgiris.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...