Birželio 28 d. transferai ir gandai: "Crystal Palace" yra pasiruošusi sudrebinti rinką

Jau greitai Europoje atsivers žaidėjų perėjimų langas. Populiariausia šalies futbolo naujienų svetainė "EuroFootball.lt" kasdien ir toliau jums pateiks įdomiausius gandus bei informaciją apie įvykusius transferus.


"Manchester United" klubas įsitikinęs, kad už 26 milijonus svarų sterlingų Henrikas Mkhitaryanas atvyks į Angliją. Armėno sutartis su Dortmundo "Borussia" baigiasi kitą sezoną, todėl BVB yra priversta leistis į derybas. ("Daily Mirror")

***

Londono "Chelsea" nepraranda vilties į ekipą prisivilioti Alvaro Moratą, nors pastarasis visai neseniai grįžo į Madrido "Real". Pasak "Daily Mirror", puolėju domisi ir Londono "Arsenal".

***

"Crystal Palace" yra pasirengusi sudrebinti rinką. Kaip teigia užsienio spauda, Alano Pardew treniruojama komanda žada pakloti net 32 milijonus svarų sterlingų už "Marseille" puolėją Michy Batshuayi.

***

Pinigų naujiems žaidėjams ieškanti "Valencia" sutiktų parduoti puolėją Alvaro Negredo, tačiau ispanas atsisakė galimybės išvykti į Kiniją. ("Superdeporte")

***

Nuo kito sezono Glazgo "Celtic" vairą perimantis Brendanas Rodgersas į komandą nori prisivilioti puikiai Europos čempionate žaidusį Airijos rinktinės narį Shane'ą Duffy. ("CQN Magazine")

***

Londono "Chelsea" kovoja su Liverpulio "Everton" dėl Sankt Peterburgo "Zenit" saugo Alexio Witselio. "Mėlynieji" mano, kad Belgijos rinktinės saugas gali būti puiki alternatyva greičiausiai "Roma" klube liekančiam Radja Nainggolanui. ("Daily Mail")

***

Kitą sezoną Anglijos "Premier" lygoje žaisianti "Middlesbrough" už 14 mln. eurų gali įsigyti praėjusiame sezone "Serie A" pirmenybėse sužibusį "Atalanta" saugą Marteną de Rooną. ("Sunday People")

***

Londono "Arsenal" pateikė pasiūlymą už jauną "Santos" puolėją Gabigolą, tačiau jokių oficialių susitarimų dar nei viena šalis nepasiekė. ("ESPN Brasil")

***

"Daily Mirror" skelbia, kad "Barcelona" už 16 mln. svarų sterlingų nori įsigyti "Manchester United" krašto gynėją Matteo Darmianą, kuris praėjusiame sezone pilnai atsiskleisti "raudonųjų velnių" ekipoje taip ir nesugebėjo.

***

Nepaisant to, kad Romelu Lukaku domisi keli "Premier" lygos grandai, "Milan" žada įsitraukti į kovą dėl belgo parašo. Legendinis italų klubas netrukus gali sulaukti naujų investuotojų iš Kinijos, todėl už R. Lukaku gali ir nepagailėti įspūdingos sumos. ("Gazzetta dello Sport")

***

Tas pats šaltinis nurodo, kad Milano "Inter" yra pasirengusi pateikti paskutinį pasiūlymą "Manchester City" klubui už saugą Yaya Toure. Pačiam futbolininkui madų sostinės ekipa siūlo trejų metų kontraktą.

***

OFICIALU: "Sevilla" patvirtino tai, kas buvo aišku jau gerokai seniau - Unai Emery trenerio kėdę perima buvęs Čilės rinktinės strategas Jorge Sampaoli.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...