Bojanas pratęsė sutartį su "Stoke City" ekipa

„Stoke City“ ekipa praneša, jog kontraktas su buvusiu „Barcelona“ žaidėju Bojanu Krkičiumi pratęstas iki 2020 metų vasaros.

Puolėjas iš Ispanijos sėkmingai atsigavo po 2015 metų sausį patirtos rimtos kelio traumos ir šį sezoną „Premier“ lygoje jau pelnė penkis įvarčius. Krkičiaus, Marko Arnautovičiaus bei Xherdano Shaqiri trijulė šį sezoną susilaukė daugybės komplimentų bei padėjo „Stoke“ ekipai vienu metu pakilti net į septintą poziciją Anglijos pirmenybėse.

„Aš esu labai laimingas ir motyvuotas. „Stoke City“ man suteikė galimybę žaisti labiausiai konkurencingoje lygoje pasaulyje – „Premier“ lygoje ir aš galiu išreikšti tik dėkingumą už jų pasitikėjimą bei elgesį su manimi nuo pat pirmos dienos Anglijoje.“

„Markas Hughesas įtikino mane prisijungti prie „Stoke“ ekipos. Jis taip pat man daug padėjo bei visada manimi pasitikėjo. Treneris atidžiai stebėjo mano reabilitacijos procesą, tad vien dėl to be jokių dvejonių pasirašiau naują kontraktą. Fanai taip pat mane visada palaikė, tiek aikštėje, tiek man susižeidus, ar kas kartą paliekant stadioną. Jie yra labai aistringi ir aš su pasididžiavimu galiu sakyti, jog kartu su komandos draugais kiekvieną dieną jaučiame jų šilumą ir palaikymą. Tai man labai svarbu ir skatina mane dar labiau tobulėti ir atiduoti visas jėgas.“, - klubo svetainei kalbėjo Bojanas.

Po trijų iš nesėkmių „Premier“ lygoje, „Stoke“ nukrito į vienuoliktą poziciją, o artimiausias rungtynes žais jau šį šeštadienį išvykoje prieš „Bournemouth“ ekipą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...