"Borussia" žengė į Vokietijos taurės pusfinalį, "Bayer" baigė savo pasirodymą (VIDEO)

Antradienį vakare Vokietijoje sužaistos pirmos dvejos "DFB Pokal" taurės ketvirtfinalio rungtynės.

Pirmoji dvikova įvyko Lėverkuzene, kur savo žiūrovų palaikomas "Bayer" susigrūmė su Brėmeno "Werder". Šeimininkai pirmieji įsiveržė į priekį, tačiau patyrė pralaimėjimą rezultatu 1-3 ir pasitraukė iš kovos dėl čempionų titulo.

22-ąją minutę Chicharito nuo 11 metrų žymos išvedė "Bayer" į priekį, tačiau svečių gretose Santiago Garcia, Claudio Pizarro ir Floriano Grillitscho įvarčiai lėmė "Werder" patekimą į pusfinalį.

Kitose rungtynėse Dortmundo "Borussia" išvykoje kovojo su "Stuttgart" ekipa. "Geltonai juodi" turėjo sunkumų, bet pagrindiniai trys komandos lyderiai atvedė svečius į pusfinalį.

Marco Reusas jau penktąją minutę nuginklavo varžovų vartininką, tačiau 21-ąją minutę po Luko Ruppo įvarčio rezultatas tapo lygos. Ilgai Dortmundo ekipos atsako laukti neprireikė - po dešimt minučių Pierre'as-Emerickas Aubameyngas pasiuntė kamuolį į varžovų vartus, o galutinį tašką pačioje rungtynių pabaigoje padėjo Henrikhas Mkhitaryanas.

Rezultatai:

"Stuttgart" 1 - 3 "Borussia"
5' [0 - 1] M. Reus
21' [1 - 1] L. Rupp
31' [1 - 2] P. Aubameyang
90' [1 - 3] H. Mkhitaryan

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/8285375" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

"Bayer" 1 - 3 "Werder"
22' [1 - 0] Chicharito (11 m. baudinys)
31' [1 - 1] S. Garcia
42' [1 - 2] C. Pizarro (11 m. baudinys)
82' [1 - 3] F. Grillitsch
41' Wendell ("Bayer") pašalintas iš aikštės