Brangiausias futbolo jaunuolis V. Junioras "siautėjo" Brazilijos pirmenybėse (VIDEO)

Gegužės mėnesį kiek netikėtai kylančią Brazilijos futbolo žvaigždę Viniciusą Juniorą įsigijęs Madrido "Real" klubas trina rankomis.

Dar būdamas vos 16-os stipriausioje Brazilijos futbolo lygoje debiutavęs brazilas praėjusią naktį suspindėjo savo puikiu žaidimu. Neseniai 17-ąjį gimtadienį atšventęs brazilas "Serie A" pirmenybėse pelnė du įvarčius į "Atletico GO" vartus ir padėjo savo komandai pasiekti pergalę rezultatu 2-0.

45 mln. eurų "Real" kainavęs ir į Madridą tik 2019 metais atvyksiantis V. Junioras 56-ąją minutę pelnė savo pirmąjį įvartį pademonstruodamas įspūdingas greičio savybes, o pergalę 75-ąją minutę užtikrino pelnęs bene identišką įvartį, kurį 1994 pasaulio čempionate pasiekė legendinis Romario.

V. Junioras sunkiai pradėjo savo profesionalo karjerą "Flamengo" komandoje - dažniausiai kilo tik nuo suolo, tačiau paskutiniai trys susitikimai parodė šio jaunuolio potencialią.

Per paskutines savo 158 žaidimo minutes perspektyvus brazilas pelnė tris įvarčius.

(Pirmas įvartis nuo 5:05; antras įvartis nuo 7:30)
<iframe width="500" height="323" src="https://www.youtube.com/embed/xTBue0gYIvg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>