B.Rodgersas prabilo apie braškančią kėdę "Liverpool" klube

„Liverpool“ klubo kreivei smunkant žemyn bliūkšta trenerio Brendano Rodgerso kėdė. 41 metų specialistas pats pripažįsta, kad kovoja ne tik dėl ekipos pakilimo, bet ir savo darbo vietos. „Liverpool“ sekmadienį turėjo įvarčio pranašumą, bet galiausiai pralaimėjo vidutiniokei „Crystal Palace“ komandai ir nesėkmių seriją pratęsė iki keturių iš eilės.

Pralaimėjimas 1:3 „Liverpool“ klubą Anglijos „Premier“ lygoje paliko 12-oje vietoje. Savo žaidimo niekaip neatrandanti komanda per dvylika turų surinko vos 14 taškų.

B.Rodgersas neišsisukinėja ir tvirtina, kad būtent jis turi atsakyti už rezultatus.

„Aš nesu toks arogantiškas, kad manyčiau, jog nepaisant visko dirbsiu šį darbą, – goal.com sakė B.Rodgersas. – Kiekvienas treneris pasakytų, kad tu privalai laimėti ir siektų gerų rezultatų. Turi pasirodyti tinkamai.“

Anksčiau „Watford“, „Reading“ ir „Swansea City“ klubu treniravęs B.Rodgersas į „Liverpool“ atvyko 2012-aisiais.

„Pirmaisiais metais gal ir neturėjome rezultatų, tačiau žaidėme gerai. Aš visada noriu išspausti viską, ką galima. Dabar man reikia kovoti dar labiau ir prisiimti atsakomybę. Visas spaudimas – tik man“, – sakė B.Rodgersas.

Analizuodamas paskutinį mačą su „Crystal Palace“ B.Rodgersas nebuvo patenkintas auklėtinių nusiteikimu. Jis mano, kad ekipai trūksta ryžto ir tikėjimo.

„Tai net nebuvo arti lygio, kokio galėjome tikėtis. Matėme, kad komanda nepasitiki savimi. Perdavimai buvo šiek tiek nedrąsūs, o dėl to ir atsirado klaidos. Klaidos, kokių nesitiki iš tokios komandos. Mes nesugebėjome valdyti žaidimo“, – sakė B.Rodgersas.

Jis sakė, kad „Liverpool“ komanda šiuo metu išgyvena pereinamąjį laikotarpį. „Bet vis tiek turime žaisti geriau nei dabar. Visa tai gula ant mano pečių, todėl tęsiu kovą“, – sakė jis.

„Liverpool“ trečiadienį žais Čempionų lygos rungtynes su Razgrado „Ludogorec“ ekipa. Elitiniame čempionate „Liverpool“ reikalai po trijų pralaimėjimų iš eilės – nepavydėtini. Komanda B grupėje turi tris taškus ir užima trečiąją vietą. Tiek pat taškų turi ir „Ludogorec“ ekipa.

Aukščiau esantis „Basel“ klubas turi šešis taškus, o lyderė Madrido „Real“ – dvylika.

lrytas.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...