"Bundesliga" starte - užtikrinta "Bayern" pergalė (VIDEO)

Penktadienio vakarą startavo Vokietijos „Bundesliga“. Atidarymo rungtynėse susigrūmė šalies čempionai Miuncheno „Bayern“ su Leverkuzeno „Bayer“ ekipa. Rungtynes užtikrintai laimėjo bavarai 3:1 (2:0) ir pradėjo čempionatą iškovodami tris taškus.

Pirmasis įvartis krito jau 9 min. Tada Sebastianas Rudy kamuolį pasiuntė į baudos aikštelę, o jį į vartus nukreipė Niklasas Sule.

Antras įvartis krito vos po 10 min. Tada tikslų perdavimą atliko Arturo Vidalis, o puikią progą realizavo Corentino Tolisso, o rezultatas tapo 2:0.

Po pertraukos abi ekipos negalėjo pradėti antrosios rungtynių dalies. Vokietijoje prasidėjo didelė liūtis, o dėl jos teisėjas antrąjį kėlinį nutarė atidėti kelioms minutėms.

O po ilgesnės pertraukos nei įprasta 52-ąją minutę Robertas Lewandowskis įmušė trečią bavarų įvartį. Jis skriejo nuo 11 m. žymos. Baudinį į savo vartus užsidirbo Charlesas Aranguizas dėl pražangos baudos aikštelėje.

O svečiai iš Leverkuzeno rezultatą sušvelnino 65-ąją minutę. Tada Admiras Mehmedi nuginklavo Sveną Ulreichą, kuris vis dar stovi vartuose vietoje traumą besigydančio Manuelio Neuerio.

„Bayern“ 3 - 1 „Bayer“
9' N. Sule [1-0]
19‘ C. Tolisso [2-0]
52‘ R. Lewandowsksi [3-0]
65‘ A. Mehmedi [3-1]

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...