Buvęs "Liverpool" puolėjas: šioje komandoje praradau meilę futbolui

Buvęs „Liverpool“ ekipos puolėjas Rickie Lambertas skambiai atsiliepė apie savo vaikystės ekipą. 35-erių metų futbolininkas baigė karjerą, o nuo pat mažų dienų svajojo vilkėti raudonus marškinėlius ir žaisti „Anfield“ stadione.

Anglas vilkėdamas „Southampton“ marškinėlius įmušė 117 įvarčių per penkerius metus. O po tokio pasirodymo puolėjas sulaukė dėmesio ir iš „Liverpool“. „Raudonųjų“ gretose britas žaidė tik metus ir įmušė vos tris įvarčius.

Būtent čia futbolininkas pajautė, kad prarado meilę futbolui, tačiau dėl to kaltino save.

„Aš uždirbau tikrai gerai, bet kai pradėjau žaisti futbolą, nedariau to dėl pinigų. Ir kai nusprendžiau vykti į „Liverpool“, aš paaukojau pagrindinio puolėjo vietą ir tada pradėjau prarasti meilę šiam žaidimui.

Aš niekada neturėjau priimti pasiūlymo būti ant suolelio. Nors Brendanas Rodgersas man aiškiai pasakė, kad aš būsiu tik atsarginis po Suarezo ir Sturridge‘o. Niekada nebuvau toks greitas ar techniškas žaidėjas, kaip geriausi pasaulio futbolininkai. Bet kai žengdavau į aikštę aš save įtikindavau, kad esu pats geriausias.

Kai prisijungiau prie Anglijos rinktinės, jaučiau, kad man pasisekė. Taip pat jaučiausi, kai atvykau ir į „Liverpool“ ekipą. Tačiau kai pasižiūriu atgal, suprantu, kad tada praradau kažką psichologiško“, - savo istoriją pasakojo R. Lambertas.