Buvęs "Man Utd" saugas: V. Lindelofas praranda J. Mourinho pasitikėjimą

Buvęs "Manchester United" saugas Owenas Hargreavesas mano, kad Victorui Lindelofui reikia rimtai pasitempti, nes gynėjas gali prarasti visą Jose Mourinho pasitikėjimą.

Vakar "Man Utd" išvykoje patyrė netikėtą nesėmę - "Huddersfield" rezultatu 2-1 pirmą kartą šiame sezone nugalėjo "raudonuosius velnius". Dėl abiejų šeimininkų įvarčių būtent yra kritikuojamas šią vasarą į Mančesterį atvykęs gynėjas - jis rungtynių pradžioje pakeitė traumą patyrusį Philą Jonesą ir jau netrukus klydo gynyboje.

O. Hargreavesas mano, kad V. Lindelofas šiuo metu išgyvena sunkų laikotarpį tiek žaidimo, tiek psichologine prasme. Anglas neabejoja, kad švedas gali įgauti savo geriausią sportinę formą, tačiau daugiau taip klysti nebegali.

"Jam tikrai yra sunku", - kalbėjo futbolininkas. - Prisiminkime, kaip jis puikiai rungtyniavo "Benfica" klube, ypatingai Čempionų lygos turnyre".

"Tačiau užtenka prisiminti rungtynes su Madrido "Real", kuris jis tikrai nežaidė geriausių rungtynių. Šiandien jam buvo tos pačios problemos ir per jį krito du įvarčiai.

Jis buvo mestas į aikštę, kai Philipas Jonesas gavo traumą ir jam tikrai kilo daug problemų aikštėje. Mourinho komandoje tu turi užsitarnauti pasitikėjimą ir šiandien jis tikrai prarado dalį jo", - pridūrė O. Hargreavesas.