Buvęs "Milan" puolėjas: M. Icardi kitą sezoną žais "Real" klube

Mauro Icardi yra karjeros pike - Argentinos rinktinės puolėjas demonstruoja įspūdingą sportinę formą Italijoje ir jau yra siejamas su garsiausiais Europos klubais.

24-erių metų Milano "Inter" kapitonas ir snaiperis šį sezoną per 13 rungtynių jau yra pasiekęs tiek pat įvarčių. Paskutinėse rungtynėse argentinietis dubliu atvedė "Inter" į pergalę ir tik dar kartą priminė apie save.

Buvęs Italijos rinktinės ir "Milan" puolėjas Daniele Massaro duodamas interviu Italijos televizijai pareiškė, kad jau žino, kur M. Icardi žais kitą sezoną.

"Aš galiu jums jau šiandien pasakyti, kad Icardi užiims Karimo Benzema vietą "Real" klube kitą sezoną", - pareiškė D. Massaro.

Buvęs futbolininkas gali ir nesuklysti, nes "Real" po itin prasto Cristiano Ronaldo ir Benzema žaidimo yra neišvengiamai priverstas ieškoti pastiprinimo puolime.

Labiausiai su "Real" yra siejamas Harry Kane'as, tačiau šis yra išreiškęs norą likti "Tottenham" klube iki karjeros pabaigos. M. Icardi taip pat jau kurį laiką yra stebimas "baltųjų" ekipos ir, realu, kad vasarą bandys pateikti pasiūlymą.

Teigiama, kad M. Icardi "Inter" sutiktų parduoti maždaug už 100 milijonų eurų.