Buvusiam Anglijos rinktinės nariui A. Johnsonui - kirtis pedofilijos byloj

Buvusiam „Manchester City“, „Sunderland“ ir Anglijos futbolo rinktinės futbolininkui Adamui Johnsonui gyvenimas tiesiog slysta iš po kojų. Negana to, kad jis teisiamas pedofilijos byloje, ketvirtadienį ilgametė širdies draugė ir vaiko motina teisme paskelbė, kad skiriasi su šiuo be darbo likusiu 28-erių futbolininku.

Stacey Flounders ir A.Johnsonas kartu buvo nuo 2012 metų, o praėjusių metų sausio mėnesį susilaukė vaiko. Būtent tada A.Johnsonas įsivėlė į pedofilijos skandalą, kuris į viešumą iškilo visai neseniai.

A.Johnsonui buvo pateikti trys kaltinimai, tačiau du iš jų jis paneigė ir pripažino tik vieną. Jis neigė, kad turėjo lytinių santykių su 16 metų nesulaukusia mergina, tačiau pripažino, jog seksualiai prie jos priekabiavo.

Anglijoje tai laikoma pedofilija. Teismas jau išklausė nukentėjusiosios, A.Johnsono, o dabar klauso S.Flounders parodymų.

Mergina, prie kurios priekabiavo A.Johnsonas, dievino „Sunderland“, kuriame pastaruoju metu žaidė A.Johnsonas. Šis buvo jos mėgstamiausias žaidėjas. Nukentėjusioji dirbo bilietų tikrintoja klube ir nuolat laukė futbolininkų prie vartų į stadioną.

A.Johnsonas ir mergina susipažino ir greitai susitiko 2015 metų sausio 17 dieną – A.Johnsonas tada namie vieną paliko sužadėtinę Stacey Flounders, kuri laukėsi.

Susitikęs su mergina A.Johnsonas jai padovanojo savo marškinėlius su parašu. „Aš bent jau tikėjausi bučinio už marškinėlius“, – rašė A.Johnsonas.

Po dviejų savaičių jie vėl susitiko, nes mergina norėjo padėkoti savo dievaičiui. „Ar aš gausiu tik bučinį?“ – paklausė jis.

„Priklauso nuo to, ko dar norėtum“, – merginos atsakymo sulaukė A.Johnsonas.

„Priklauso nuo to, kam tu pasiryžusi“, – flirtavo jis.

Susitikę šį kartą jie jau bučiavosi ir glamonėjosi, A.Johnsonas bandė  numauti merginos džinsus, bet ši sustabdė.

Tuo metu, kai viskas vyko, S.Flounders jam atsiuntė nuotrauką, kurioje – jų vaikas.

„Jis nuostabus“, – atrašė A.Johnsonas, ką tik bandęs seksualiai išnaudoti nepilnametę.

Po kurio laiko A.Johnsonas jai parašė: „Juk nebuvo blogai. Galėjai leisti numauti džinsus.“ „Kitą kartą“, – atrašė ji.

Pasklidus gandams mokykloje, kad mergina turėjo lytinių santykių su A.Johnsonu, ši nutraukė ryšius su žaidėju ir kreipėsi į teismą.

Prokurorai atmetė visus A.Johnsono pasiteisinimus, esą jis nežinojo merginos amžiaus. Tai įrodo jų susirašinėjimai.

Šios bylos nagrinėjimas tęsiamas, o A.Johnsonui gresia keleri metai kalėjimo ir karjeros pabaiga. Savo šalies rinktinei anglas atstovavo 12 mačų.

lrytas.lt