C. Colemanas: G. Bale'as dabar yra sugniuždytas

Vyriausiasis Velso rinktinės treneris Chris Colemanas negali patikėti Garetho Bale'o nesėkme ir mano, kad po naujausios traumos futbolininkas yra paprasčiausiai sugniuždytas.

Madrido "Real" klubas turi rimtų problemų su savo brangiausiu klubo pirkiniu - 28-erių metų futbolininkas prieš savaitę pradėjo treniruotis su komanda, kai dėl traumos praleido daugiau nei mėnesį, tačiau sugrįžimui į aikštę ruošęsis valas buvo priblokštas žinia, kad jam įtrūko blauzdos raumens raiščiai ir jus bus priverstas nerungtyniauti dar mėnesį.

C. Colemanas negali paaiškinti, kodėl G. Bale'ui nepavyksta išsikapstyti iš traumų liūno, tačiau jam visa rinktinė yra pasirengusi padėti psichologiškai.

"Nežinau tikslios informacijos, kas atsitiko su Garethu", - sakė C. Colemanas. - Tačiau aišku tai, kad jis dabar yra sugniuždytas".

"Nekalbėjome su "Real" apie jo traumą, tačiau kelių dienų bėgyje patys pakalbėsime su Garethu. Tai yra tikra nesėkmė, blogos naujienos tiek mums, tiek jam pačiam.

Kartais taip nutinka, kad kuo sunkiau dirbti, jog sugrįžtum į aikštę, tuo blogiau yra tavo sveikatai. Žinau, kad jis išsikapstys iš šios situacijos ir sugrįš į aikštę. Dabar jam reikia visiškai pasveikti ir atgauti savo fizinį pasirengimą. Jam reikia laiko, o ne kuo greitesnio sugrįžimo", - pridūrė Velso rinktinės strategas.

G. Bale'as šį sezoną dėl nuolatinių traumų "Real" gretose sužaidė vos devynias rungtynes, tačiau per jas pasiekė tris įvarčius ir atliko keturis rezultatyvius perdavimus.