C. Fabregas toliau kopia istorijos metraščiuose į viršų

Po įspūdingos „Chelsea“ pergalės rezultatu 4-2 prieš „Southampton“ ekipą, Ceską Fabregasą pasiekė maloni žinia. Po Fabregaso perdavimo į vartų tinklą kamuolį pasiuntęs Diego Costa padovanojo komandos draugui 103-ajį rezultatyvų perdavimą „Premier“ lygoje.

Su 103-imis rezultatyviais perdavimais Fabregas aplenkė kitą legendinį „Chelsea“ futbolininką Franką Lampardą, kuris savo sąskaitoje turi 102 rezultatyvius perdavimus. Su šiuo pasiekimu Fabregas pakilo į antrąją vietą ir atsilieka tik nuo Ryano Giggso, kurio sąskaitoje yra neįtikėtinas skaičius – 162.

Į trečią vietą nustumtas Lampardas, greičiausiai turės užleisti ir šią poziciją, kadangi už jo rikiuojasi Wayne‘as Rooney su 101. Tiesa, Rooney gali nespėti šiame sezone aplenkti Lampardo, kadangi per 20 rungtynių yra atlikęs 5 rezultatyvius perdavimus, o likę 6 „Manchester United“ mačai, gali būti per mažai puolėjui įsiveržti į visų laikų trejetą.

Fabregas pagal rezultatyvius perdavimus šiame sezone yra 6-as su 8 savo sąskaitoje ir nuo ketvirtos vietos atsilieka tik vienu perdavimu.

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...