C. Fabregasas ir vėl paliktas už Ispanijos rinktinės borto

Cescui Fabregasui pastaruoju metu tenka kovoti ne tik dėl vietos Londono "Chelsea" startiniame vienuoliktuke, bet ir dėl patekimo į Ispanijos rinktinę.

Naujasis 2010 pasaulio čempionų treneris Julenas Lopetegui vėl neįtraukė 29-erių saugo į Ispanijos rinktinės sudėtį 2018 metų pasaulio čempionato atrankos rungtynėms su Italija ir Albanija.

Taip pat už rinktinės borto šį kartą liko ir kitas "Chelsea" ispanas - Cezaris Azpilicueta. Į rinktinę grįžta tokie žaidėjai kaip Isco, Jose Callejonas ir Nacho.

Ispanijos rinktinėje daugiausiai atstovų turi Madrido "Real" klubas - šešis. Tai - gynėjus Dani Carvajalį, Sergio Ramosą ir Nacho, saugus Isco ir Lucasą Vazquezą bei puolėją Alvaro Moratą.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="es" dir="ltr">Concluye la conferencia de prensa de <a href="https://twitter.com/julenlopetegui">@julenlopetegui</a>. Turno para Celades y la Sub-21 ¡Te recordamos la lista! <a href="https://t.co/q8xoE0L3vE">pic.twitter.com/q8xoE0L3vE</a></p>&mdash; Selección Española (@SeFutbol) <a href="https://twitter.com/SeFutbol/status/781800815447183361">September 30, 2016</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>