C grupės lyderių mače - žiūrovus nuvylusios nulinės lygiosios

Šiandien savo paskutinius mačus grupėje sužaidė C grupės ekipos, o mače dėl pirmosios vietos žiūrovai pirmą kartą šiame čempionate išvydo mačą, kuriame abi rinktinės įvarčių įmušti nesugebėjo.

Ne kartą žiūrovų nušvilptos Danijos ir Prancūzijos rinktinės savo mačą baigė lygiosiomis 0:0, o tai reiškė, kad prancūzai grupės etapą baigė pirmoje, o danai antroje pozicijoje.

Susitikimas prasidėjo Prancūzijos rinktinei dažniau kontroliuojant kamuolį, tačiau jiems niekaip nepavyko susikurti progų, o kompaktiška Danijos gynyba sustabdydavo visus prancūzų bandymus atakuoti.

Negana to, pirmoji pavojinga proga buvo sukurta būtent prie prancūzų vartų – kontratakos metu Andreasas Cornelius iš krašto pasiuntė kamuolį į baudos aikštelę, kur įkirtinėjo Christianas Eriksenas, tačiau iš vartų išbėgęs Steve‘as Mandanda sugebėjo pasiekti kamuolį ir nors jam jo užfiksuoti nepavyko, danų lyderio kamuolys nepasiekė ir jų pavojinga ataka nutrūko.

Pirmojo smūgio į vartų plotą teko laukti net 39 minutes – po jų Antoine‘as Griezmannas pabandė smūgiuoti iš toli, tačiau jo smūgis skriejo tiesiai į Danijos rinktinės vartininką.

Po 45 žaidimo minučių nė viena rinktinė pasižymėti nesugebėjo – rezultatas 0:0.

Antrajame kėlinyje vaizdas aikštėje nesikeitė, o žiūrovai ne kartą ir ne du nušvilpė pasyviai žaidusias abi ekipas. 59-ąją minutę retą progą turėjo danai, kai C. Eriksenas iš baudos aikštelės prieigų nepataikė į vartus.

Tuo tarpu pavojingiausios prancūzų atakos priklausė po keitimo pasirodžiusiam Nabilui Fekirui. Vos įžengęs į aikštę jis galingu smūgiu nepataikė į vartų plotą, o 82-ąją minutę jo smūgį atrėmė Kasperas Schmeichelis.

Nė vienai komandai nesugebėjus pelnyti įvarčių tai lėmė, jog prancūzai grupėje užėmė pirmąją poziciją, o danai liko antri.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...