C. Pulisicas: kai kurie amerikiečiai kelia man per daug spaudimo

Jungtinių Amerikos Valstijų futbolo talentas Christianas Pulisicas pats sau užkėlė aukštą kartelę prieš savo tautiečių akis.

Dortmundo „Borussia“ ekipos futbolininkas tapo metų JAV futbolininku, tačiau jam 2017-ieji įstrigo dėl praleistos progos patekti į pasaulio čempionatą.

„Nemanau, kad tas skausmas kažkur dings. Jis visada bus su manimi iki kol nepateksiu į pasaulio čempionatą. Man prireikė laiko, bet galiausiai pajudėjau į priekį ir tai yra labai svarbu. Tai galbūt net suteikė man didesnę galimybę susikoncentruoti ties klubiniu futbolu.

Manau, kad kai kurių amerikiečių viltys ir spaudimas yra per didelis man. Bet neturiu to blogąja prasme. Žinau, kad niekas nenori man pakenti ir nenori manęs spausti per daug. Jie tiesiog taip daro, kaip ir darė praeityje. Daugelyje šalių yra taip pat“, - atvirai kalbėjo C. Pulisicas.

Paklaustas ar komandos draugai Dortmunde nesityčiojo, jog JAV nepateko į pasaulio čempionatą, amerikietis paatviravo ir čia.

„Žinote, visada yra žaidėjų, kurie ištisai juokauja, tad žinoma, kad buvo visko. Laimei, ne aš vienas, kurio komanda nepateko. Na, ne tai, kad laimei, bet suprantat, ką turėjau omeny... Žinau, kad visi nori tik gero širdyse ir tie juokai nėra kažkokie pikti. Viskas yra normalu“, - teigė futbolininkas.