C. Ronaldo dublis garantavo "Real" pergalę Miunchene, "Atletico" pranoko "Leicester (VIDEO)

Trečiadienį vakare UEFA Čempionų lygoje įvyko dar dvi intriguojančios ketvirtfinalio akistatos.

Daugiausiai susidomėjo sulaukusi dvikova įvyko "Allianz" stadione, kur Miuncheno "Bayern" susitiko su principinu savo varžovu Madrido "Real" klubu. Pirmajame kėlinyje dominavęs Bavarijos klubas antrajame kėlinyje pajuto "baltųjų" jėgą - Zinedine'o Zidane'o auklėtiniai atsitiesė po praleisto įvarčio ir iškovojo pergalę rezultatu 2-1.

Susitikimą bavarai pradėjo galingai - Carlo Ancelotti auklėtiniai nuo pat rungtynių pradžios dominavo su kamuoliu ir kūrė progą po progos. Vis dėlto pačioje rungtynių pradžioje šeimininkai galėjo būti nubausti Karimo Benzema įvarčiu, tačiau prancūzo smūgiuotas kamuolys pataikė į skersinį.

25-ąją minutę "Allianz" stadionas triumfavo - Arturo Vidalis galingu smūgiu galva pasižymėjo po kampinio ir išvedė šeimininkus į priekį. Bavarų dominavimas tęsėsi, o pačioje pirmojo kėlinio pabaigoje "Bayern" turėjo auksinį šansą padidinti pranašumą iki dviejų įvarčių.

Per pridėtą laiką teisėjas užfiksavo Dani Carvajalio žaidimą ranka baudos aikštelėje, nors iš vaizdo pakartojimo buvo aiškiai matyti, kad ispanas taisyklių nepažeidė. Teisybė triumfavo - Arturo Vidalis nuo 11 metrų žymos smūgiavo itin netiksliai ir rezultatas liko 1-0.

Antrajame kėlinyje "Real" įjungė aukštesnę pavarą ir nuo pat pradžios aktyviai žaidė varžovų aikštės pusėje. Jau 47-ąją minutę Cristiano Ronaldo po puikaus D. Carvajalio perdavimo išlygino rezultatą.

"Bayern" kiek sutriko, o lyg to būtų negana, 61-ąją minutę liko žaisti dešimtyje, kai dvi greitas geltonas korteles užsidirbo gynėjas Javi Martinezas. Dešimtyje žaisti likęs "Bayern" per likusį laiką nebeturėjo beveik jokių šansų, o juos nuo "Real" įvarčių gelbėjo stebuklingai šiose rungtynėse žaidęs Manuelis Neueris.

Vis dėlto 77-ąją minutę svečiams iš Madrido pavyko pasiekti antrąjį įvartį. Po keitimo aikštėje pasirodęs jaunasis Marco Asensio atliko aštrų perdavimą į baudos aikštelę, o ten visiškai be priežiūros likęs C. Ronaldo tiksliu smūgiu tarp M. Neuerio kojų pasiuntė kamuolį į varžovų vartus.

Z. Zidane'o auklėtiniai per likusį laiką dar turėjo daugybę progų, tačiau M. Neueris savo baudos aikštelėje gesino varžovų keliamą gaisrą. "Bayern" patyrė pralaimėjimą rezultatu 1-2, tačiau deka sėkmingo savo vartininko žaidimo išsaugojo gana gerus šansus atsitiesti Madride ir pakovoti dėl patekimo į pusfinalį.

Kitose rungtynėse pergale taip pat džiaugėsi kitas Madrido klubas - "Atletico". Diego Simeoene auklėtiniai minimaliu skirtumu pranoko Anglijos čempionus "Leicester City" futbolininkus.

Vienintelio ir pergalingo įvarčio autoriumi tapo Antoine'as Griezmannas, 28-ąją minutę pasižymėjęs nuo 11 metrų žymos.

Rezultatai:

"Bayern" 1 - 2 "Real Madrid"
25' [1 - 0] A. Vidal
47' [1 - 1] C. Ronaldo
77' [1 - 2] C. Ronaldo
45' A. Vidal ("Bayern") nerealizavo 11 m. baudinio
61' J. Martinez ("Bayern") pašalintas iš aikštės

"Atletico" 1 - 0 "Leicester"
28' [1 - 0] A. Griezmann (11 m. baudinys)


Startinės sudėtys:

"Bayern": Neuer; Lahm, Martinez, Boateng, Alaba; Alonso, Vidal; Robben, Thiago, Ribéry; Müller.

"Real Madrid": Navas; Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric; Bale, Benzema, Ronaldo.

Startinės sudėtys:

"Atletico": Oblak; Juanfran, Godin, Savic, Filipe Luis; Gabi, Saul, Carrasco, Koke; Griezmann, Torres.

"Leicester": Schmeichel; Simpson, Benalouane, Huth, Fuchs; Drinkwater, Ndidi; Mahrez, Albrighton; Okazaki, Vardy.


"Bayern" - "Real" 1:2

77' - C.Ronaldo pelnė įvartį - 1:2

61' J.Martinezas išvytas iš aikštės

58' J.Martinezas ("Bayern") - geltona kortelė

47' C.Ronaldo išlygino rezultatą - 1:1

45' A.Vidalis nerealizavo 11 m baudinio

26' A.Vidalis pelnė įvartį - 1:0

"Atletico" - "Leicester City" 1:0

58' - R.Huthas - geltona kortelė

49' - Y.Benalouane - geltona kortelė

28' - A.Griezmannas realizavo 11 m baudinį - 1:0

27' - M.Albrightonas ("Atletico") - geltona kortelė

puslapis automatiškai atsinaujina kas minutę